Local

Ter Stegen, segon porter amb més partits al Barça

L'alemany ha igualat Andoni Zubizarreta amb 410 aparicions amb la samarreta blaugrana

Marc-André ter Stegen ja ha escrit una pàgina més en el llibre de la seva història amb el FC Barcelona. L'alemany, després que assolís els 400 partits amb la samarreta blaugrana fa dos mesos i que es convertís en el segon estranger amb més aparicions, ara el de Mönchengladbach s'ha guanyat el dret a ser el segon porter amb més partits de la història de l'entitat, amb 410.

Precisament, l'1 culer iguala la mateixa xifra que Andoni Zubizarreta, la persona que el va portar al Club un llunyà 19 de maig del 2014, quan l'exporter era el director esportiu. A partir d'aquí, i quan estarem a poc més d'una setmana que la seva arribada a Barcelona compleixi 10 anys, Ter Stegen escala fins a la segona posició d'un rànquing que encapçala Víctor Valdés amb 535 partits. El top-5 el tanquen Antoni Ramallets, amb 387, i Salvador Sadurní, amb 332.

El 12è de la història amb més partits

Ampliant la vista amb els jugadors de camp, i després de sumar els 410 partits amb el Barça, Ter Stegen s'ha situat en el 12è lloc de jugadors que han jugat més enfrontaments amb la samarreta blaugrana. Així, l'alemany es troba a 12 aparicions de Guillermo Amor, que va disputar 422 partits, i a 40 de Carles Rexach. Per tant, si no hi ha cap impediment, el porter podria arribar a aquest top-10 històric la temporada vinent.

Més notícies aquí