Local

El Barça Femení celebra amb els culers la cinquena Lliga seguida

Després de la victòria contra l'Athletic Club, el Barça Femení ha rebut el trofeu que les acredita com a campiones d'aquesta lliga i ho han festejat amb l'afició que ha assistit al partit

Jornada rodona i festiva al Johan Cruyff. Just després del xiulet final que certificava una nova victòria del Barça femení, ara contra l'Athletic Club (7-0), les jugadores i el cos tècnic que encapçala Jonatan Giráldez ha rebut el trofeu de campiones de la Lliga 2023/24 i ho ha celebrat amb els culers que han presenciat el partit a l'Estadi.

 

Després de proclamar-se guanyadores de la competició domèstica el cap de setmana passat al Nuevo los Cármenes de Granada, ha calgut esperar sis dies per a celebrar-ho amb els i les culers. Així, totes les jugadores han rebut la felicitació del directiu responsable del futbol femení, Xavi Puig, la presidenta de la Liga F, Beatriz Álvarez Mesa, i de Joan Soteras, rpesident de la Federació Catalana de Futbol.

Aquest  últim ha entregat el trofeu a les mans d'Alexia Putellas i la capitana, amb les seves companyes, l'ha alçat al cel de Barcelona, que ja s'està acostumant a veure aquest títol de ben a prop. Ja amb el trofeu sobre la gespa, s'ha produït la tradicional volta d'honor i s'han repetit les imatges d'alegria absoluta d'un equip que no es cansa de guanyar.

I també de celebrar, com s'ha pogut veure quan per megafonia s'han cantat tots i cadascun dels noms de les jugadores, amb algunes d'elles donant un espectacle que ha servit com a clausura d'una festa que ha tornat a demostrar l'agermanament de l'equip i l'afició.

 

Aquesta Lliga és el segon trofeu conquerit aquesta temporada després de la Supercopa d'Espanya, però en volen més. El Barça femení vol acabar la temporada amb quatre títols per a convertir-se en un equip històric. Per a fer-ho, haurà de guanyar les dues finals que té a l'horitzó.

Desplaça't amb el Club per a les finals del Barça femení
Tots aquells aficionats i aficionades que disposin d’entrada poden adquirir el seu desplaçament amb el Club per anar a Saragossa a la Copa de la Reina i a Bilbao per a la Champions
VIATJA A LES FINALS DEL BARÇA FEMENÍ

La primera, el proper dia 18 a Saragossa, en la final de la Copa de la Reina contra la Reial Societat. Una setmana més tard, a l'estadi San Mamés de Bilbao, les culers defensaran la condició de campiones d'Europa i buscarà guanyar la seva tercera Champions contra l'Olympique de Lió.

 

Més notícies aquí