Local

Barça - Reial Societat: Toca recuperar la segona posició

Si el Barça és capaç de guanyar els donostiarres trauria profit de la punxada del Girona i es posaria segon en solitari a falta de tres jornades

El Barça i la Reial Societat són els encarregats de tancar la 35a jornada de la Lliga amb un duel de molta volada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (21.00 h). El partit, per als interessos blaugrana, es presenta amb un objectiu molt clar: aconseguir la victòria i recuperar la segona posició de la taula classificatòria a falta de només tres jornades per disputar-se.

Vols venir al FC Barcelona vs Real Sociedad?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

La punxada del Girona obre les portes del segon lloc

Tot això, gràcies a l'empat del Girona a Vitòria contra l'Alabès (2-2), que fa que si els de Xavi Hernández troben el camí de la victòria contra els donostiarres tornarien a aquest segon lloc, el gran objectiu final de l'equip per tal de poder accedir a la pròxima edició de la Supercopa d'Espanya.

Al davant s'hi presentarà una Reial Societat que té gairebé garantida la seva presència a Europa la temporada que ve, però que vol que sigui a l'Europa League i no a la Conference. A més de les ambicions classificatòries de tots dos equips, serà un duel atractiu per l'altíssim nivell de totes dues plantilles, configurades per competir a l'elit continental.

Una Reial Societat històrica

Dirigit des de ja fa més d'un lustre per Imanol Alguacil, el tècnic guipuscoà ha donat als seus un estil molt reconeixible i els ha instal·lat a la zona noble de la Lliga, ja que es troba a les portes de classificar-los per cinquena temporada seguida per a competicions europees, un fet inèdit en la història del club basc.

Zubimendi, baixa destacada

Pel que fa al Barça, el marge d'error es va estrènyer del tot després de perdre en l'última jornada a Girona, i els culers volen regalar una victòria a la seva afició, en el penúltim partit com a locals de la temporada. En l'apartat de baixes, Xavi Hernández no en té cap de nova, més enllà dels lesionats de llarga durada, mentre que Alguacil no podrà comptar amb una de les seves peces angulars com Martín Zubimendi.

Més notícies aquí