Local

Un Palau Blaugrana de rècord

En bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei s'han establert registres històrics en l'últim mes i mig de competició

El Palau Blaugrana batega amb més força que mai. L’afició està al costat dels equips professionals i això és sinònim de registres històrics al feu blaugrana. En l’últim mes i mig de competició, previ a l’arribada dels Play-offs, s’ha establert el màxim d’assistència de la temporada en bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei. En alguns casos, amb rècord de facturació i en d’altres, amb rècord d’assistència de l’afició que no s’havien vist encara durant el segle XXI. Un ambient que desprèn màgia per tots els costats.

Bàsquet

La sèrie de Play-off de l’Eurolliga contra Olympiacos ha enganxat a l’aficionat culer, que malgrat la derrota final, ha fet costat a l’equip. En el cinquè i definitiu partit s’ha establert la millor entrada de la temporada, amb 7.742 espectadors. En el primer partit de la sèrie la xifra va ser de 7.328 persones i en el segon de 7.692. Xifres que no arriben a superar, per ben poc, el clàssic del passat mes d’abril.

El partit contra el Madrid ha estat el segon amb més assistència de l’afició, amb 7.726 espectadors. Un partit cinc estrelles amb una experiència VIP amb un èxit absolut. Les més de 1.400 entrades VIP venudes van suposar el rècord de la temporada d’aquesta experiència única que també va suposar el rècord de facturació de la història de la secció.

Vols venir al Barça vs Lenovo Tenerife als Quarts de Playoff?
Vine al 1r Quart de Final dels Playoff.
Compra entrades

Handbol

L’equip de Carlos Ortega ha arribat a Colònia gràcies al partidàs de l’anada a París, i a la gestió que en van fer de la tornada. Però són a una nova Final a 4 gràcies a l’atmosfera del Palau Blaugrana, que va respondre de forma excel·lent, amb 5.467 espectadors, la millor entrada de la temporada de l’afició blaugrana. I això que la renda era de molts gols, però els culers mai fallen i fan del temple culer, una experiència única.

Futbol Sala

La xifra de 4.433 espectadors que van assistir al derbi contra Industrias Santa Coloma va significar la millor entrada de la temporada i també supera el rècord d'espectadors en un partit de futbol sala al Palau de l'era post-pandèmia. El curiós del cas és que l'anterior rècord d'assistència eren els 4.091 espectadors del derbi de la temporada passada. I en tercera posició hi trobem l'últim Barça-Xota, amb 3.888 espectadors. Un equip que enganxa i que no ha parat de créixer durant el 2024, amb una mitjana de 3.500 espectadors.

Vols venir al Barça vs Quesos El Hidalgo Manzanares en Playoffs?
Vine al 1r Quarts de Final dels Playoff.
compra entrades

Hoquei

El Barça-Sporting CP de quarts de final de la WSE Champions League va comptar amb 5.136 culers a les graderies, fet que suposa la millor entrada del segle XXI en un partit d’hoquei patins al feu barcelonista. L’afició va respondre a l’intent de remuntada contra l’equip portuguès i es van superar xifres de les finals a 4 disputades al Palau Blaugrana l’any 2014, que va comptar amb 4.756 persones i del 2008, amb una afluència de públic de 4.500 persones.

Vols venir al Barça vs HC Sant Just en Playoffs?
Vine al 1r Quarts de Final dels Playoff.
compra entrades

El Barça CBS també es va sumar a la festa

El partit decisiu de la temporada per aconseguir la salvació es va jugar al Palau Blaugrana i va registrar una entrada de 4.181 ànimes que van donar suport a les jugadores contra el Girona i van tenir un paper important en la victòria cabdal (72-70) pel desenllaç final de temporada.

 I ara, comencen els Play-offs

La resposta de la gent barcelonista és extraordinària, els equips noten l’escalf de l’afició i això, en la majoria de les vegades, es veu reflectit en els resultats esportius. Arriba el tram decisiu de temporada amb l’arribada dels Play-offs i s’espera el Palau Blaugrana de les grans ocasions.

En bàsquet, aquest diumenge 19 de maig (12.30 hores) es disputarà el primer partit de la sèrie de quarts de final de la Lliga Endesa contra el Lenovo Tenerife.

En hoquei patins, aquest dissabte 18 de maig (17.00 hores) es jugarà el primer partit de la sèrie de quarts de final de la Parlem OK Lliga contra el Senergy Renovables Sant Just.

En futbol sala, el proper divendres 24 de maig (20.45 hores) arribarà el primer partit de quarts de final de Lliga contra el Manzanares.

Més notícies aquí