Local

Conclouen amb èxit les sessions participatives online

Totes les penyes oficials del FC Barcelona han tingut l’oportunitat d’intercanviar opinions amb Josep-Ignasi Macià, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona

El FC Barcelona, amb la intenció de fomentar el contacte directe entre el Club i les seves penyes, va posar en marxa a mitjans del mes de novembre de 2023 una sèrie de reunions amb el Registre de Penyistes com a protagonista. Així, durant els darrers mesos s’han dut a terme 10 sessions que han abastat totes les zones en què es divideix el mapa penyístic. La darrera sessió participativa s’ha fet el 14 de maig i, en aquesta, han estat les penyes internacionals les que han pres el protagonisme.

Les sessions participatives online, presidides per Josep-Ignasi Macià, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, han permès a les penyes aclarir dubtes i intercanviar opinions directament amb el Club, la qual cosa és possible gràcies a les noves tecnologies, que ens permeten contactar directament amb totes les penyes del món. Aquestes sessions han comptat també amb la màxima representació executiva, participant en totes la directora de l’Àrea Social, Anna Aznar, i el cap del Departament de Penyes, Enric Bosch, que han respost a les preguntes formulades.

Les penyes, molt satisfetes amb les sessions participatives

Després de cada sessió participativa, les persones que han assistit han opinat sobre la seva experiència i la conclusió és que el 98% la valoren com a molt satisfactòria. A més, un 99% dels assistents voldrien que es fessin més reunions online sobre altres temes que preocupen el moviment de penyes.

D’aquesta manera, des del Departament de Penyes s’està valorant continuar fent més sessions participatives la temporada vinent amb altres temes que es considerin d’interès.

Més notícies aquí