Local

Barça-Bada Huesca: arriba la copa i torna Makuc a la convocatòria

El central tindrà alguns minuts (dv, 20.30h) en la cloenda al Palau

El Barça-Bada Huesca d’aquest divendres (20.30h, Esport3 i LaLiga+), últim partit al Palau d’aquesta temporada, arriba carregat d’al·licients. D’una banda, el Barça rebrà la copa de campió de Lliga Plenitude 2023/24, i, de l’altra, Domen Makuc torna a una convocatòria nou mesos i un dia després de la seva lesió al genoll.

El retorn del central suposa un pas més en el seu procés de recuperació. L’eslovè s’ha reincorporat als entrenaments amb el grup i aquest divendres entrarà a la convocatòria a l’espera de poder tenir alguns minuts.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, ha preparat una llista sense Thiagus Petrus i Emil Nielsen i ha convocat en el seu lloc als germans Cikusa i a Filip Saric per al partit que tancarà la temporada al Palau.

El Bada Huesca navega a la zona tranquil·la de la classificació i ve d’aconseguir un meritori triomf davant el Bidasoa (32-29).

El darrer vespre de la temporada al Palau Blaugrana sempre és especial. Els barcelonistes i els jugadors celebren tot l'aconseguit en els 23 partits que han gaudit plegats durant tot el curs i s'encoratgen per a aconseguir tots els objectius restants en les fases finals.

Per a rematar la festa, un cop acabi el Barça-Bada Huesca, l'equip de Carlos Ortega recollirà la copa que l'acredita com a campió de la Lliga Plenitude, on ha sumat 55 dels 56 punts que s'han posat en joc.

Les paraules de Makuc

 

Més notícies aquí