Local

Lamine Yamal, el més jove en arribar als 50 partits oficials amb el FC Barcelona

L’extrem ha celebrat el seu cinquantenari amb 16 anys, 10 mesos i 6 dies, superant el rècord de Bojan Krkic

Lamine Yamal segueix batent rècords de precocitat a la velocitat de la llum. L’extrem ha assolit aquest diumenge els 50 partits oficials amb el primer equip del FC Barcelona i s’ha convertit, amb 16 anys, 10 mesos i 6 dies, en el futbolista més jove de la història culer en arribar a la cinquantena de partits.

D’aquesta manera, supera el rècord de precocitat de Bojan Krkic, que va arribar als 50 partits oficials amb 18 anys i 3 dies durant el mes d’agost del 2008. Ara, 16 anys més tard, Lamine Yamal ha trencat la seva marca. Pedri i Leo Messi completen el Top-4 de jugadors més joves en arribar a la cinquantena de partits amb el Barça.

Lamine Yamal, el noi dels rècords

El d’aquest diumenge és només un rècord més per a Lamine Yamal. En clau Champions, cal recordar que Lamine Yamal també és el debutant més jove del Barça a la Champions i el segon més jove de tota la Champions, després d’estrenar-se el dia del Barça-Royal Anvers amb només 16 anys i 68 dies, que eren 50 dies més que els que tenia Youssoufa Moukoko quan va fer-ho amb el Borussia Dortmund.

D’altra banda, a la Lliga va marcar al camp del Granada amb 16 anys i 87 dies, convertint-se en el golejador més jove de la història de la Lliga, superant el registre establert per Fabrice Olinga amb el Màlaga. 

Vols la samarreta de Lamine Yamal?
Fes-te ara amb la nova equipació del jove davanter
COMPRA-LA ARA

A la Copa del Rei també és el golejador més jove de la competició, amb 16 anys i 195 dies, mentre que a la Supercopa d’Espanya ostenta el rècord de debutant i golejador més jove de la competició, amb 16 anys i 182 dies. D’altra banda, amb la selecció espanyola, més del mateix: és el debutant i golejador més jove de tota la història de ‘la Roja’. 

Més notícies aquí