Local

Barça-Bada Huesca: Tanquen amb victòria la temporada al Palau (41-29)

Els blaugranes s'han imposat al conjunt d'Osca en un partit marcat pel retorn de Domen Makuc, el comiat de Haniel Langaro i la rebuda del trofeu de campions de Lliga

Gran victòria per acomiadar-se del Palau aquesta temporada. El FC Barcelona ha derrotat al Bada Huesca (41-29) en l'últim partit de Lliga al temple culer. Els homes de Carlos Ortega han sortit molt concentrats a per un partit on han destacat el paper de Blaz Janc i Hampus Wanne amb 6 i 7 gols, el retorn de Domen Makuc, el comiat de Haniel Langaro i l'entrega del trofeu de la Lliga.

A plaer

Els blaugranes han començat el duel molt còmodes sobre la pista. Ràpidament homes, com Carlsbogard i Luis Frade han deixat mostres del seu talent en forma de gol. La sòlida defensa del combinat barceloní ha frenat l'anotació visitant i això ha permès començar a eixamplar la distància en el marcador (13-6, min. 20).

Empenta visitant

Ara bé, en els últims 10 minuts, els culers han baixat les revolucions en atac i, sobretot, en defensa. Això ha permès al conjunt d'Osca retallar distàncies en el resultat i acostar-se lleugerament al ritme blaugrana (16-12, min. 27).

Es reactiven els culers

Per sort ha estat un ensurt, ja que a la segona part, de mica en mica, els de Carlos Ortega han tornat a despertar. Amb un Gonzalo Pérez de Vargas de matrícula amb parades crucials i amb tres gols consecutius de Hampus Wanne, els culers han tornat a posar el +10 en el marcador (31-21, min. 45). Amb el domini a la pista i en el resultat, Carlos Ortega ha aprofitat per moure la banqueta.

El retorn de Domen Makuc

De les rotacions s'ha beneficiat Saric, que ha tornat a tenir minuts i ha fet 4 parades de mèrit. Però sobretot el vertader protagonista ha estat Domen Makuc. El retorn del central s'ha fet esperar, però ja amb el partit sentenciat el "35" culer ha tornat a trepitjar el Palau Blaugrana després de nou mesos lesionat. Makuc ha pogut contribuir amb 2 gols en la victòria final del FC Barcelona (41-29).

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 41
BADA HUESCA, 29

Barça: P. de Vargas, Aleix, D. Mem, Frade, Richardson, Carlsbogard i Ariño - set incial - Hampus Wanne, Blaz Janc, N'Guessan, D. Cikusa, Domen Makuc, Langaro,  P. Cikusa i Javi Rodriguez, Saric.

Bada Huesca: Adrià Pérez, Rodrigo Benites, Janez Gucek, Janez Gucek, Ian Pedro Moya, Domingo Luís Mosquera i Daniel Arguillas - set inicial -  Diogenes Cruz, Oscar Garcia, Ignacio Suárez, Danylo Osadchyi, Miguel Malo, Alvaro Acosta Clavero, Samuel Alejandro Cordiés Castillo i Pablo Casterad

Parcials: 4-1, 9-3, 12-5, 13-6, 14-9, 17-14 // 19-14, 25-17, 28-20, 33-22, 37-26, 41-29

Àrbitres: José A. Huertas i Antonio J. Garcia