Local

Xavi: "És una gran oportunitat de segellar la segona plaça"

L'entrenador blaugrana vol certificar "a la primera" el subcampionat del Barça que donaria accés a la pròxima edició de la Supercopa

El Barça - Rayo d'aquest diumenge (19.00h) és l'últim partit a Montjuïc de la temporada, i és també la primera de les dues oportunitats que tenen els blaugrana de certificar de forma matemàtica un subcampionat de Lliga que donaria accés a la pròxima edició de la Supercopa d'Espanya. De la mateixa forma ho percep Xavi Hernández, que ho ha valorat com "una gran oportunitat de segellar aquesta segona plaça, l'objectiu de mínims".

 

Ha recordat que ho tenen "tot de cara, amb quatre punts més que el tercer classificat" i que, tot i que "queden dues oportunitats" el tècnic ho vol "fer a la primera". Per a fer-ho, confia en el suport de l'afició: "volem certificar que la temporada que ve jugarem un títol més com la Supercopa. Juguem a casa, davant la nostra afició, que ens ajudarà, ens animarà i estarà amb nosaltres."

Vols venir al FC Barcelona vs Rayo Vallecano?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra entrades

Sobre el futur, ha defensat que el club li transmet "tranquil·litat" i que ell segueix "amb la mateixa il·lusió i ambició. No canvia res. La relació amb el President i amb Deco segueix intacta." A més, ha reivindicat que té "una base a la plantilla que és extraordinària, amb gent de La Masia que s'ha consolidat. La temporada que ve podem competir millor i estic amb ganes de demostrar-ho."

Més notícies aquí