Local

Barça - Reial Societat: Campiones de Copa sense discussió! (8-0)

Les blaugranes han aixecat el trofeu després de dominar el joc de principi a fi i marcar gol rere gol

Una Copa més! El FC Barcelona ha tintat de blaugrana la Copa de la Reina gràcies a golejar la Reial Societat a Saragossa (8-0). Les de Jonatan Giráldez han activat el mode piconador des de l'inici i no han deixat cap opció a les basques. Sempre amb el control del partit, les barcelonistes han anat celebrant gol rere gol. Ona Batlle (2), Mariona (2), Graham (2), Paralluelo i Pina han estat les autores per posar la 10a Copa de la Reina a les vitrines del Museu. 

 

Naturalment, les blaugranes estan de celebració per afegir un nou trofeu més aquesta temporada. Ja han alçat la Supercopa, la Lliga i la Copa. Un triplet nacional que voldran enaltir amb la Champions. Perquè d'aquí una setmana, el dissabte 25 de maig, volen continuar fent història i tocar la glòria europea. Ara, però, toca celebrar i gaudir d'aquesta Copa. 

Vendaval culer

Començament ideal a La Romareda. El FC Barcelona ha cantat una alegria matinera rere l'altra. Primer ha estat Ona Batlle per escriure l'argument perfecte per trencar els esquemes defensius de la Reial Societat, que ha sortit a tapar totes les escletxes. Però les blaugranes han trobat la llum entre la atapeïda rereguarda txuri-urdin. La inspiració culer ha pesat més i han caigut dos gols més abans de la mitja hora de  joc. Paralluelo ha estat profeta en la seva terra i ha celebrat el 2-0. El vendaval de les de Jonatan Giráldez s'ha traslladat a les botes de Graham que ha firmat un doblet en sis minuts. 

Rumiant sostingudament un pla clarament ofensiu, aquest 4-0 no ha abaixat la fam atacant de les barcelonistes. Monopolitzant la pilota i pressionant ferotgement, el Barça ha transformat la seva sempiterna superioritat amb el 5-0. De nou, la lateral esquerra en aquesta final ha perforat la xarxa de Lete (5-0, min 34). Sens dubte que la primera part ha estat de clar colo blaugrana. Les de Natàlia Arroyo han estat incapaces d'inquietar Sandra Paños, que només ha vist dos esporàdics xuts sense perill. 

Més gols

Insaciables. Així han sortit les barcelonistes en la segona meitat. La pressió alta ha tornat a ser clau per alterar el marcador. Aquesta vegada Salma s'ha disfressat d'assistent per servir-li el gol a Mariona. La balear ha tornat el favor en forma de passada de gol perquè Claudia Pina marqués el setè de la tarda. La Real no ha pogut aturar l'energia de les barcelonistes, que han buscat més. I, de nou, Mariona ha repetit de realitzadora amb el vuitè d'aquesta jornada festiva. 

Tocant i tocant, les de Jonatan Giráldez han conduït el matx al confeti blaugrana final. Les basques han estat incapaces de contrarestar el domini culer de principi a fi. Només en una embranzida final, la Reial Societat ha intentat inquietar la tranquil·litat de Sandra Paños. Però la portera no ha hagut d'esbossar una intervenció de mèrit en cap moment. Així doncs, el marcador s'ha aturat en el 8-0 i que ha fet palès la tarda perfecta que han firmat les blaugranes a Saragossa.

Culer, la Copa de la Reina és blaugrana! 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 8
Reial Societat, 0

Barça: Paños, Paredes, Pina, Paralluelo (Rolfö, min 54), Mariona, Graham (Brugts, min 68), Patri (Walsh, min 54), Aitana (Alexia, min 46), Bronze (Marta, min 63), O. Batlle i Engen
Reial Societat: Lete, Emma (Viles, min 81), Apari (Etxezarreta, min 71), Vanegas, I. Arnaiz (Jacqueline, min 59), Bernabé (Cecilia, min 59), Franssi, Andreia, Eizagirre, Jensen (Navarro, min 71) i Amaiur

Gols: 1-0, Ona Batlle (min 5); 2-0. Paralluelo (min 13); 3-0, Graham (min 19); 4-0, Graham (min 25); 5-0, Ona Batlle (min 34); 6-0, Mariona (min 47); 7-0, Pina (min 53); 8-0, Mariona (min 58)

Àrbitra: Gil Soriano

 

Més notícies aquí