Local

Xavi: “La segona plaça era l’objectiu principal després de no poder lluitar pel títol de Lliga”

El tècnic ha valorat positivament la consecució de la segona plaça i el doblet de Pedri

Xavi Hernández s’ha mostrat satisfet un cop acabat el partit contra el Rayo Vallecano (3-0) que ha garantit de manera automàtica la segona plaça. “Era l’objectiu principal després de no poder lluitar pel títol de Lliga”, ha afirmat. “En línies generals ha estat un bon partit de l’equip”, ha afegit.

El tècnic ha reconegut que, segurament a causa de la situació de l’equip a la Lliga, els culers han concedit més del compte a nivell defensiu. De totes maneres, creu que l’equip ha respost be per assegurar la seva classificació per a la propera Supercopa d’Espanya, on s’enfrontarà a l’Athletic Club. 

 

A més, ha explicat que l’equip “ha millorat en el joc” respecte la temporada passada, tot i que alhora ha reconegut que els resultats, pitjors aquest curs, són els que manen en el moment de la veritat. En aquest sentit, ha explicat que la temporada passada es va “competir millor” que enguany.

Entre les coses positives del partit, Xavi també ha destacat el paper de Pedri, autor de dos gols contra el Rayo. “Estic content perquè això suposa confiança per a ell. Li falta ritme i competir amb més assiduïtat però li estem gestionant be els minuts i estic content per ell”, ha declarat.

 

Més notícies aquí