Local

Mobilització massiva de les penyes per a la final de la UWCL de Bilbao

Penyistes, socis i sòcies, i aficionats i aficionades del FC Barcelona tenyiran Bilbao de blaugrana. Moltes penyes han organitzat també visionats del partit per tot el món

Dissabte a partir de les 18.00 h el Barça Femení disputarà la seva cinquena final de la UEFA Women’s Champions League contra l'Olympique de Lió i les penyes barcelonistes estaran al costat de l’equip, tant a Bilbao com a tot el món.

Seran milers els culers que es desplacin a Bilbao i, en bona part, són penyistes. Està previst que viatgin fins a la capital basca penyes provinents de tot Catalunya (s’han organitzat autocars des de les Terres de l’Ebre, Tarragona, l’Escala i Figueres, Berga, Soses, Mataró, Banyoles i des de Barcelona, entre d’altres), des d’Extremadura (amb la Peña Barcelonista de Morala al capdavant), des de Castelló, des de Galícia (amb la PB De Porriño), des de Castella-Lleó (amb la PB Paredes de Nava) o des de La Rioja (amb la PB de Calahorra), entre d’altres.

A més, les penyes han organitzat visionats per tot el món: des de pantalles gegants de penyes com la de Mollet o la de la Jove de Cerdanyola del Vallès, fins a trobades a diferents punts de la resta de Catalunya i de l’estat espanyol per veure el partit com Palafrugell (Girona), Vic (Barcelona), Tortosa (Tarragona), Felanitx (Mallorca) amb la PB Els Tamarells que també es desplaçarà de manera massiva a Bilbao amb una expedició de més de 180 persones, o Almussafes (València). A altres punts del món com a Londres i fins i tot al continent americà, com a Nova York, Austin, Houston, Toronto o Panamà, també tindran lloc trobades de penyes per donar suport al Barça Femení des de la distància. A Washington, la Delegació del Govern de la Generalitat organitza, conjuntament amb la penya blaugrana d'aquesta població dels Estats Units, una festa per veure la final.

La Penya Barcelonista Bizkabarça obrirà el seu local a les 11.00 h

Per als i les culers que es desplacin a Bilbao, la penya amfitriona ha preparat una rebuda a l’altura de l’esdeveniment. La Penya Barcelonista Bizkabarça obrirà el seu local i fa una crida a penyistes, socis, sòcies i afició perquè facin la prèvia al seu local, que de ben segur es quedarà petit per a tothom qui vulgui passar a saludar.

El local de la penya està a només 10 minuts de l’estadi de San Mamés, al carrer General Eraso, número 1.

Més notícies aquí