Local

Sonia Bompastor: "El Barça ha evolucionat, ara són millors"

En la roda de premsa prèvia al duel, l'entrenadora francesa, Wendie Renard i Christiane Endler han valorat com arriba l'equip blaugrana i l'arribada massiva d'afició culer a Bilbao

Dia de prèvia a Bilbao. L'Olympique de Lió última els preparatius per a la gran final de dissabte. Aquesta tarda, San Mamés ha acollit el darrer entrenament del combinat francès, així com la tradicional roda de premsa prèvia al duel. Als micròfons de la sala de premsa de l'estadi, Sonia Bompastor, Wendie Renard i Christiane Endler han atès les preguntes dels mitjans de comunicació.

"Passi el que passi, l'Olympique continuarà sent el millor equip"

Sonia Bompastor ha tret pit del seu equip. Extramotivada pels resultats en les finals anteriors, l'entrenadora confia en la victòria del combinat lionés gràcies al potencial del seu vestidor: "estic molt contenta amb la qualitat de les jugadores, confio en elles. La final de demà és molt important".

Amb 8 Champions a les vitrines del club, la tècnica ha reconegut que "passi el que passi, l'Olympique continuarà sent el millor equip". I és que el combinat francès ha guanyat molts trofeus, i per això, Bompastor creu que "ho continuarà fent i continuarà sent important tant a França com a Europa".

Aquest cop, però ha reconegut que veu al Barça més preparat: "la final de Torí les va fer millors, han evolucionat i han modificat la metodologia de treball".

"Que el 80% del públic sigui culer, és una motivació"

Wendie Renard i Christiane Endler no tenen por al combinat de Jonatan Giráldez. La capitana francesa ha reconegut que ha vist "una gran evolució en l'equip barcelonès que els ha permès eliminar rival de talla mundial", però, tot i això, afirma que "estan preparades per a guanyar el partit".

La portera, en canvi, ha confessat que "són conscients que la majoria de les grades de San Mamés estaran ocupades per culers", però això no debilita a l'Olympique, ja que ho considera "una motivació extra".

Més notícies aquí