Local

Aitana Bonmatí: "L'afició serà la jugadora número 12"

La migcampista blaugrana i Caroline Graham Hansen han comparegut davant dels mitjans per explicar quines són les sensacions de cara la final de dissabte

A banda del tècnic gallec, també han comparegut en roda de premsa Aitana Bonmatí i Caroline Graham Hansen. Les blaugranes han parlat sobre els precedents que acompanyen la final i com ha evolucionat l'equip per d'una vegada per totes derrotar a l'Olympique de Lió aixecant el títol de campiones.

No hi ha precedents que apaguin la mentalitat guanyadora de l'equip

Aitana ha explicat que l'experiència de les finals anteriors "ha servit per saber com plantar-se i contrarestar les adversitats". Ha confessat que "uns anys enrere eren un equip més vulnerable al qual li costava remuntar un partit que començaven perdent".

Un impuls que pot decantar una "final igualada" és l'afició. La jugadora ha valorat molt positivament la capacitat de mobilització de l'afició culer: "estem molt orgulloses, seran la nostra jugadora número 12".

Per sort no és la primera final que disputa la de Ribes i diu que com sempre la gaudirà: "Diuen que les finals estan per guanyar-les, però m'agradaria dir que també s'han de gaudir. Són moments únics.

Graham: "Estem més preparades"

Si en una cosa coincideixen tots els protagonistes és que l'equip blaugrana està més que preparat per afrontar la final de Champions. Graham ha confessat que el vestidor "té moltes ganes d'afrontar el partit" i que volen demostrar que les experiències del passat han ajudat per afrontar la final d'aquest any".

 

Més notícies aquí