Local

Bilbao es tenyeix de color blaugrana

Milers de culers han omplert els carrers i les places de la ciutat del país vasc en la prèvia de la final de la Champions

Des de primera hora del matí, Bilbao s'ha engalanat de color blaugrana. Els carrers i les places s'han convertit en una autèntica marea de culers envaint cada racó. Vinguts des d'arreu del territori tant per terra com per aire, la ciutat ja respira un autèntic ambient de gala preparat per la final de les finals.

A primera hora, han arribat els més de 1.300 culers desplaçats en els 22 autocars organitzats pel FC Barcelona. Al llarg del matí, més aficionats han anat arribant a Bilbao i s'espera que per a l'hora del partit, al voltant de 40.000 assistents blaugranes omplin l'estadi de San Mamés, segons la UEFA.

Trobada massiva al Barça Fan Meeting Point

Juntes som imparables i per aquest motiu, gran part dels i les aficionades desplaçades s'han congregat al Parc de Doña Casilda on s'ha organitzat el Barça Fan Meeting Point. Un punt de concentració blaugrana plena d'activitats per a tots i totes les culers. L'espai comptat amb la presència, per part del Club, de la vicepresidenta institucional Elena Fort i el directiu responsable del Futbol Femení Xavi Puig; i els membres de la Junta Directiva Xavier Barbany, Josep Ignasi Macià i Àngel Riudalbàs.

Durant tota la jornada s'han organitzat jocs, concursos, actuacions musicals i moltes sorpreses més que han animat a tots els presents fins a gairebé el començament del partit.

 

 

Més notícies aquí