Local

Recepció institucional a les campiones d’Europa a la plaça Sant Jaume de Barcelona

Les jugadores i el cos tècnic del primer equip de futbol femení, el president i representants de la Junta Directiva acudiran demà a l’acte d’homenatge al Palau de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona

El primer equip femení del FC Barcelona serà rebut demà per les màximes autoritats del país i de la ciutat per commemorar el títol que l’equip de Jonathan Giráldez acaba d’aconseguir en la final de la UEFA Women’s Champions League. Les tres cops campiones d’Europa, juntament amb el president del FC Barcelona i membres de la Junta Directiva del Club, visitaran la plaça Sant Jaume per assistir a l’acte d’homenatge que es realitzarà la Generalitat de Catalunya (19.15 h) i posteriorment a l’Ajuntament a més d’oferir tots els trofeus aconseguits aquesta temporada als aficionats i aficionades. Les jugadores de Giráldez han completat un curs perfecte amb la consecució de tots els títols en joc: UEFA Women’s Champions League, Lliga F, Copa de la Reina i Supercopa d’Espanya.

La comitiva blaugrana arribarà en autocar fins a la confluència de la Via Laietana amb la plaça de l’Àngel i farà a peu el tram final fins a la plaça Sant Jaume pel carrer de Jaume I. L’entrada per a l’afició a la plaça Sant Jaume es farà exclusivament pel carrer Jaume I, el carrer de Ferran i el carrer del Bisbe, i deixarà els altres accessos a la plaça com a vies d’evacuació i per als equips d’emergències.

La recepció a la Generalitat de Catalunya començarà  a les 19.15 h, i hi assistiran per part del Club les jugadores i el cos tècnic, el president Joan Laporta, la vicepresidenta institucional Elena Fort, el directiu responsable del Futbol Femení Xavi Puig, i altres membres de la Junta Directiva del Club. Per part de la Generalitat es comptarà amb la presència institucional del president en funcions, Pere Aragonès, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, que rebran l’equip a la porta del Palau i el conduiran al Pati Gòtic, on es durà a terme la recepció.

Posteriorment l’expedició creuarà la plaça Sant Jaume per ser rebuda per l’alcalde de la ciutat de Barcelona, Jaume Collboni; i pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, els quals estaran acompanyats d’altres membres del consistori que conduiran l’equip al Saló de Cent, on les campiones d’Europa seran homenatjades pel consistori barceloní.

Està previst que els actes de celebració finalitzin a les 21.00 h.

Cobertura mediàtica

Els mitjans que vulguin cobrir tant la recepció del Palau de la Generalitat de Catalunya com de l’Ajuntament de Barcelona hauran d’acreditar-se abans de demà diumenge 26 de maig, a les 13.00 hores. No es permetrà l’accés als mitjans que no tinguin acreditació.

Per sol·licitar-la, cal enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i feina que s’hi desenvolupa.

L’accés dels mitjans a Palau serà per la porta del carrer Sant Sever, que estarà oberta a partir de les 18 hores per a la recollida d’acreditacions. A causa de les limitacions de l’espai, només s’acreditarà un equip per mitjà.

Tots els mitjans podran seguir des de l’interior del Palau i de l’Ajuntament les dues recepcions programades,  però les imatges de l’arribada de les jugadores a la plaça i del trasllat posterior a l’Ajuntament només les podran cobrir els operadors de càmera i els fotògrafs, des d’un punt habilitat al mig de la plaça. Les sortides de l’equip al balcó s’hauran de fer des d’aquest punt, que estarà habilitat amb un rack de premsa.

TV3 penjarà a la Torre de Collserola les imatges de les recepcions per als mitjans que ho necessitin.

Els redactors i ràdios podran seguir la recepció al Palau des de la Sala de Premsa, o des del mateix Pati Gòtic, on tindran lloc els parlaments i la fotografia del cap de l’Executiu amb l’equip.

Més notícies aquí