Local

Jonatan Giráldez: "Volem compartir aquest trofeu amb tots els culers"

Després d'aconseguir la seva segona Champions el tècnic blaugrana ha comparegut en roda de premsa per valorar la fita aconseguida

"Un dels dies més feliços de la meva vida". Com tots els i les culers, Jonatan Giráldez és un home feliç. Després d'aconseguir el títol europeu i firmar un pòquer històric amb el combinat blaugrana, el tècnic i l'MVP del partit, Aitana Bonmatí, han sortit a valorar davant dels mitjans de comunicació el desenvolupament del partit i la gesta aconseguida aquesta temporada.

Per a tots els culers

"L'ambient ha estat espectacular. "Volem compartir aquest premi amb tota la gent".

"És difícil explicar amb paraules el que sento ara mateix. Estic molt orgullós de totes les jugadores i de l'staff".

El valor de derrotar l'Olympique

"El Lió era l'únic equip que ens faltava guanyar"

"Com a equip hem jugat molt bé a futbol. Totes han fet avui el que havíem de fer per guanyar".

"Teníem clar com havíem de jugar tant amb pilota com sense. Hem controlat la sortida, hem sabut com atacar sobretot a la segona part, i també, hem sabut patir".

Aitana, l'MVP

"És un dels millors dies com a barcelonista. El que hem viscut avui dins del camp ha estat increïble. Però tot això va més enllà. Tota la mobilització que hi ha hagut, tots els culers a l'estadi, ha estat increïble".

"Dono gràcies al Club per deixar-nos viure aquest moment i a l'afició que s'ha desplaçat. "Ha estat la jugadora 12 per ajudar-nos a guanyar el partit".

Més notícies aquí