Local

Els tres grans rècords de Flick amb el Bayern

Durant la seva etapa a la banqueta alemanya va aconseguir trencar fins a tres marques gairebé impossibles de batre

El pas de Hansi Flick per la banqueta del Bayern Munic va ser molt profitosa. A banda de títols, l'entrenador va dirigir un equip dominador que va aconseguir establir xifres de rècord en la Lliga alemanya i a Europa. Gesta que no era gens fàcil, ja que alguns dels seus predecessors a la banqueta bavaresa van ser Louis van Gaal, Jupp Heynckes o Pep Guardiola.

Un inici immillorable

De fet, Flick va aconseguir batre el tècnic català signant la millor arrencada d'un entrenador debutant, el 2019, coincidint amb la seva arribada. Pep Guardiola va guanyar 21 dels seus 25 partits a la banqueta del Bayern, una xifra escandalosa que el tècnic alemany va aconseguir trencar guanyant-ne un més, 22. Un número que suposa el millor començament de qualsevol tècnic a la història del club germànic.

Aquella temporada, l'equip de Flick no només va trencar rècords, sinó que va ser capaç de superar les expectatives amb un futbol directe, vistós i eficient.

Vols saber més de Hansi Flick?
Descobreix totes les interioritats del nou tècnic del FC Barcelona
LLEGIR MÉS

Un 81% de victòries

Amb només set derrotes i nou empats en 86 partits, Hansi Flick també va aconseguir proclamar-se com l'entrenador amb més percentatge de victòries, comptant totes les competicions disputades. De 86 partits, en va sortir guanyador en 70 ocasions, que és un 81%. Són xifres que deixen sense paraules, tenint en compte que va signar el mateix nombre de títols que de derrotes.

Finalment, entre febrer i setembre del 2020, el Bayern de Flick també va firmar la ratxa de victòries més longeva del futbol alemany i europeu. Ni més ni menys que 23 victòries consecutives en totes les competicions en les cinc grans lligues, per davant d'equips com el Madrid (22) i el Manchester City (21).

Més notícies aquí