Local

Comunicat del FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona s'ha reunit aquest dijous en sessió ordinària a les oficines centrals i ha acordat:

Reconeixement a la figura de Xavi Hernández

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha obert la convocatòria fent extensiu davant la Junta Directiva l’agraïment a Xavi Hernández per facilitar la resolució del seu contracte com a entrenador del primer equip, i ha reiterat l’agraïment per la tasca realitzada.

Aprovació dels preus dels passis i el model d’assistència per a la pròxima temporada 2024/25 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i l’Spotify Camp Nou

La Junta Directiva del FC Barcelona ha aprovat els preus i el model d’assistència per a la pròxima temporada 2024/25, que inclou tots els detalls de la tornada a l’Spotify Camp Nou, inclòs el model d’elecció de seient i els preus. El model aprovat es basa en una enquesta a socis i sòcies realitzada amb l’objectiu de conèixer les seves preferències i poder treballar en aquesta línia, a partir de les principals conclusions presentades en la darrera sessió participativa dels socis i sòcies de l’11 d’abril.

Pel que fa als passis per l’Estadi Olímpic Lluís Companys, es mantenen els preus de la temporada 23/24, aplicant l’IPC corresponent i equivalent a mitja temporada. Els preus acordats són: Tribuna (449 €); Lateral (258 €); Córners Nord (232 €), Córners Nord Visió 80% (181 €), Córners Sud (232 €) i Córners Sud Visió 80% (181 €); Gol Nord (186 €), Gol Nord Visió 80% (132 €), Gol Sud (186 €) i Gol Sud Visió 80% (132 €); Lateral PMR (258 €) i Gol Sud PMR (186 €); i, finalment, EDA -grada d’animació- (90 €). El càlcul de preu s’ha realitzat amb el supòsit de jugar mitja temporada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Es realitzaria una renovació automàtica en cas d’ampliació del calendari.

Tal com ja es va avançar quan van començar les obres de remodelació de l’Estadi, en la tornada a l’Spotify Camp Nou la instal·lació no estarà disponible al 100% i només se’n podrà fer ús provisionalment de la primera i la segona graderia. L’aforament serà del voltant del 60% i, un 85% de les localitats, un cop exclosos els seients VIP i els requeriments de la competició, estaran destinades als socis i sòcies abonats i abonades. En aquesta línia, el Club ha decidit apostar per un model de seient variable i s’haurà de fer una selecció de zona i confirmació d’assistència partit a partit, en cas que la demanda superi el nombre de seients disponibles. Per tant, no es preveu l’opció de Seient Lliure. Els preus fixats pels passis de la tornada a l’Spotify Camp Nou s’ajusten a la nova distribució de zones a l’Estadi però mantenen la dels preus de la temporada 2022/23 amb l’increment de l’IPC acumulat. També com en el cas de l’Estadi Olímpic Lluís Companys en el càlcul s’ajusta a la planificació de jugar mitja temporada a l’Spotify Camp Nou. Pel que fa a la Tribuna, la distribució de les zones i els preus acordats són: Tribuna 1 Central (695 €); Tribuna 1 (625 €); Tribuna 2 Central (755 €); Tribuna 2 (685 €). Per al Lateral són: Lateral 1 Central (435 €); Lateral 1 (400 €); Lateral 2 Central (463 €); Lateral 2 (435 €). Pel que fa als Gols, Gol 1 (260 €); Gol 2 (295 €); EDA -espai d’animació- (110 €). I finalment els córners, Córner 1 (333 €); Córner 2 (355 €).

En aquesta tornada provisional a l’Estadi, podran optar a una localitat la totalitat de socis i sòcies abonats del FC Barcelona, juntament amb els 3.240 socis i sòcies no abonats que han mostrat aquesta temporada 2023/24 el seu compromís amb el Club i van adquirir el passi per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. L’elecció de la zona serà provisional i no suposarà l’elecció de seient definitiva al futur Spotify Camp Nou. Els socis i sòcies abonats que decideixin continuar amb l’excedència i no adquireixin passi per a la tornada provisional a la nova llar blaugrana, mantindran intactes els drets per a l'assignació final.

Tal com es va informar, els 17.902 socis i sòcies amb passi per a Montjuïc tindran prioritat d’elecció de zona sobre la resta de socis i sòcies abonats.

Convocatòria del senat blaugrana el proper 12 de juny

La Junta Directiva ha aprovat la convocatòria de la sessió ordinària del Senat blaugrana per al proper dimecres 12 de juny. El Senat del FC Barcelona és un òrgan col·legiat i honorífic de caràcter consultiu, integrat pel primer miler de socis i sòcies del Club. La funció del Senat és assessorar i aconsellar sobre totes les qüestions que li sotmeti el president i la Junta Directiva.

Més notícies aquí