Local

Barça – Reus Deportiu: Comencen les Semifinals de la Parlem OK Lliga

(20.00 hores, Esport 3) Els d’Edu Castro reben els del Baix Camp, al primer partit de la sèrie, al Palau Blaugrana

Després de superar els quarts de final davant el Sant Just en el segon partit (3-1/1-8) els blaugranes reben el Reus Deportiu en el primer partit de les semifinals de l’OK Lliga al millor de cinc partits. L’equip culer ve de fer una gran eliminatòria de quarts i vol començar les semifinals amb bon peu.

Factor Palau

L’equip comptà amb el feu barcelonista per una eliminatòria al millor de cinc partits on el Palau tindrà un paper clau, i és que aquest any en temporada regular els blaugranes no han perdut en cap ocasió al temple culer.

Per això caldrà el suport de les aficionades i aficionats per mantenir l’invicte en un Palau que de ben segur ajudarà a l’equip a buscar la victòria. Vine a animar a l’equip, les entrades aquí.

Ordre alterat

Tot i la voluntat del club de poder jugar els dos primers partits al Palau, ordre habitual en una sèrie al millor de cinc partits, l’eliminatòria s’ha vist alterada per la presència de les Semifinals de la Lliga ACB de bàsquet. Així doncs, el segon partit de les semifinals es jugarà a Reus (02/06, 12.15h) i el tercer tornarà al Palau Blaugrana (07/06, 20.30h).

Quatre precedents recents

Aquesta temporada serà la cinquena ocasió en que el Barça i el Reus Deportiu es vegin les cares. El balanç, quatre victòries culers en els quatre partits anteriors.

A la Lliga els blaugranes es van imposar 6-3 al Palau Blaugrana i a Reus van tornar amb la victòria després d’acabar 3-6 el partit de la segona volta. Els altres dos duels també van ser favorables per al Barça, 2-1 al setembre i 3-1 en l’últim enfrontament directe al març.

Edu Castro i Ignacio Alabart ens expliquen com arriba l’equip a les semifinals de la Parlem OK Lliga.

 

Més notícies aquí