Local

Aitana, amb una lesió a l'adductor de la cuixa dreta

La migcampista blaugrana és baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat

Les proves realitzades han confirmat que la jugadora del primer equip Aitana Bonmatí té una lesió a l'adductor de la cuixa dreta. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. 

Una temporada per emmarcar

Sens dubte que aquesta temporada ha estat rodona per a la 14 blaugrana. Les seves sensacionals actuacions sobre el camp s'han vist traduïdes en premis que l'acrediten com la millor jugadora del món. Aquest curs ha obert la seva vitrina individual per posar-hi la Pilota d’Or i el premi The Best. Dues distincions que no van saciar la fam guanyadora d'Aitana Bonmatí. 

Vols la samarreta d'Aitana?
Vesteix l’equipació de la migcampista blaugrana
COMPRA-LA ARA

La migcampista barcelonista ha estat clau en els esquemes de Jonatan Giráldez i en la consecució del primer pòquer de la història: Supercopa d'Espanya, Lliga, Copa i Champions. A la final de la Champions de San Mamés va arrodonir la seva obra amb el gol que obria el camí per alçar la tercera Copa d'Europa del Femení. Una festivitat que li va permetre elevar-se fins a les 6 dianes, i també 6 assistències, al torneig continental i aportar més mèrits a la distinció de millor jugadora de la Champions 23/24. 

Més notícies aquí