Local

Gavi, centrat en la seva recuperació

El migcampista de La Masia continua el seu procés per superar la lesió en el seu genoll dret

Sempre és bo veure a Gavi. Més si continua focalitzat en el procés de recuperació de la ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern que es va produir amb la selecció espanyola el passat 19 de novembre. 

El migcampista de La Masia està treballant de valent a la Ciutat Esportiva per anar pas a pas en les etapes de la seva recuperació i tornar amb la millor forma física. Sens dubte que l'aturada per compromisos internacionals del novembre del 2023 van ser males notícies per al blaugrana. Es va lesionar a l'estadi José Zorrilla en el que era l'últim partit de la fase classificatòria per a l'Eurocopa 2024. El futbolista del Barça va haver d'abandonar el terreny de joc al minut 26 del partit contra Geòrgia. 

El de Los Palacios y Villafranca va arribar a disputar 15 partits aquesta temporada; en 13 va ser de la partida. Durant aquests compromisos va marcar dos gols, contra el Vila-real i el Royal Antwerp, i va repartir una assistència. Des del seu debut amb l'elàstica del primer equip, amb 17 anys, el 29 d'agost del 2021, ha estat important en els esquemes i transcendent en el joc, que espera el seu retorn. 

 

Més notícies aquí