Local

Quatre jugadors del Barça, en la llista de Luis de la Fuente per a l’Eurocopa

Pedri, Fermín López, Ferran Torres i Lamine Yamal són els representats blaugranes d'una llista on no figura Pau Cubarsí

La selecció espanyola tindrà quatre blaugranes a l'Eurocopa 2024. El seleccionador espanyol Luis de la Fuente ha fet pública aquest divendres la llista definitiva de 26 jugadors per al torneig que se celebrarà aquest estiu a Alemanya. Els culers que formaran part d'aquesta selecció són quatre: Pedri, Fermín López, Ferran Torres i Lamine Yamal. D'aquesta manera, Pau Cubarsí que estava en la preselecció no viatjarà cap a Alemanya. 

Aquesta és la llista completa: Unai Simón, David Raya, Remiro, Carvajal, Navas, Laporte, Le Normand, Nacho, Vivian, Grimaldo, Cucurella, Rodri, Zubimendi, Fabián Ruiz, Merino, Baena, Fermín, Pedri, Morata, Oyarzabal, Dani Olmo, Ferran Torres, Joselu, Lamine Yamal, Ayoze i Nico Williams.

Ja com a convocats per a l'Eurocopa, els quatre culers disputaran un amistós amb la selecció espanyola a Son Moix. Serà el dissabte 8 de juny a les 21 hores. Un duel que servirà per acabar de preparar la competició oficial. El pròxim 15 de juny, La Roja debuta a l'Eurocopa davant Croàcia (18.00 hores). Ho farà a l'Estadi Olímpic de Berlín. Un estadi de bon rècord per al FC Barcelona, perquè just fa nou anys i un dia que en aquest escenari va aixecar la cinquena Champions davant la Juventus.

Més notícies aquí