Local

Barça Atlètic – ID Ibiza: A la final del play-off! (5-3)

Els blaugranes han remuntat un 0-2 inicial de l'equip balear amb els gols de Marc Guiu, Pau Víctor i d'Unai Hernández per partida triple

Sí, sí, sí, a la final dels play-offs d'ascens! El Barça Atlètic ha derrotat a l'ID Ibiza (5-3) en un duel que s'ha posat coll avall amb dos gols d'Escassi, però que els blaugranes han pogut remuntar amb un festival de gols a la segona part. Amb aquest triomf, els culers s'enfrontaran al Córdoba o la Ponferradina en l'eliminatòria final per dictar qui puja a la segona divisió.

El Barça ha sortit amb força per afrontar el partit més important de la temporada. Sense especular amb el marcador, els de Rafa Márquez han sortit a totes per intentar perforar la porteria balear. El primer a intentar-ho ha estat Pau Víctor al minut 3, però el que més a prop ha estat de fer-ho ha estat Marc Guiu amb una doble ocasió al minut 7. Ara bé, malgrat l'empenta culer, l'Eivissa ha disparat primer.

Escassi guia els balears

Escassi ha transformat el primer xut a porteria del combinat balear. El capità ha caçat el refús d'una rematada de Pepe que ha desviat Marc Vidal, però el porter no ha pogut evitar el gol en segona instància (0-1, min. 19).

El duel ha estat molt igualat, però l'equip visitant ha trobat el punt dèbil als blaugranes en la pilota aturada. De fet, a la sortida d'un córner, han estat a punt de marcar el segon, però finalment ha arribat en una jugada d'estratègia. A les acaballes de la primera part, Escassi ha perforat de nou la porteria culer (0-2, min. 43)

Marc Guiu reanima el Barça

Just després que els barcelonins rebessin el segon gol com un gerro d'aigua freda ha arribat la diana culer. Centre d'Unai Hernández que caça Marc Guiu al vol i executa un cop de cap perfecte que envia la pilota al fons de la porteria (1-2, min. 47).

A la represa, Pau Víctor ha pres el testimoni al davanter de Granollers. Gran acció col·lectiva que acaba amb el gol del de Sant Cugat del Vallès per posar el 2-2 (min. 51). I amb l'empat, els de Rafa Márquez han obert la veda.

Hat-trick d'Unai Hernández per setenciar

Amb les revolucions al màxim i trobant els espais adequats, Unai Hernández s'ha posat l'equip a l'esquena i ha sentenciat el partit amb un hat-trick en poc més de quatre minuts. El de Badalona ha marcat tres gols per posar el 5-2 al minut 62.

Encara amb temps de poder plantar cara el combinat balear ha marcat el tercer quatre minuts després (5-3, min.66), però poca cosa ha pogut fer més. El Barça Atlètic s'ha plantat i ha controlat els nervis per acabar guanyant i segellar la seva participació a la final de la promoció d'ascens.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 5
IBIZA, 3

Barça: Marc Vidal; Héctor Fort, Pelayo, Sergi Domínguez, Gerard Martín; Marc Casadó, Marc Bernal, Moha (Alarcón, min.64, Pocho Román, min. 80); Pau Víctor, Marc Guiu (Aleix Garrido, min. 70), Unai Hernández (Dani Rodriguez, min. 70).

Ibiza: Reynet; Unai Medina, Escassi, Pepe (Monjonell, min. 65),  Javi Jiménez; Soko (Eugeni, min. 64), Jesús Álvarez (Tienza, min. 46), Gallar (Rubén, min. 65), Arturo (Suleiman, min. 64); Cedric, Obolskii

Gols: 0-1, Escassi (min. 19); 0-2, Escassi (min. 44); 1-2, Marc Guiu (min. 47); 2-2, Pau Víctor (min. 52); 3-2, Unai Hernández (min. 57); 5-2, Unai Hernández (min. 60); 5-2 Unai Hernández (min. 62); 5-3, Rubén (min. 66).

Àrbitres: Marta Huerta de Aza. Groga per a Jesús Álvarez, Fausto Tienza,  Eugeni, Garrido i Javi Jiménez