Local

Reus Deportiu - Barça: Cap a la final! (1-4)

Els d'Edu Castro guanyen en el quart partit de la sèrie de semifinals i jugaran la gran final de la OK Lliga, després d'un hat-trick de Pau Bargalló i un gol d'Ignacio Alabart

El Barça de hoquei patins ja és a la final de la OK Lliga. Ha aconseguit el bitllet després de derrotar el Reus Deportiu (1-4) en el quart partit de la sèrie de les semifinals, amb gols de Pau Bargalló (x3) i Ignacio Alabart.

D'aquesta manera, ara el Barça ja espera rival, que sortirà del cinquè partit entre el Liceo i el Noia. De moment, l'eliminatòria està empatada (2-2) i el finalista es decidirà dimarts, a Sant Sadurní.

No et perdis els propers partits d'Hoquei Patins al Palau
Viu el Barça d'Hoquei Patins en directe.
Compra Entrades

Bon inici culer

El Barça ha iniciat l'enfrontament amb bon peu. De fet, s'ha posat per davant ràpidament, amb gols de Pau Bargalló (0-1, min 4), amb un xut llunyà, i Ignacio Alabart (0-2, min 6), en una transició. Tot i això el Reus no ha baixat els braços i David Gelmà ha reduït la diferència (1-2, min 10) amb un bon xut, que ha posat el gol amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, el Reus ha sortit a totes i Marc Julià ha tingut l'empat. Però, quan els locals millor pressionaven, Pau Bargalló ha frenat aquesta dinàmica amb un gol que ha ampliat la renda (1-3, min 38). Un resultat que el Reus ha intentat neutralitzar, però que ja no ha pogut capgirar. Encara menys quan Pau Bargalló ha materialitzat el seu hat-trick i ha fet l'1-4 definitiu a un minut per al final (min 49).

D'aquesta manera, el Barça ja és finalista i buscarà una nova OK Lliga per a les seves vitrines. La propera setmana comença la final.

LA FITXA

REUS DEPORTIU, 1

BARÇA, 4

Reus: Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Marc Julià, Martí Casas, Diego Rojas -cinc inicial- Joan Salvat, Maxi Oruste, Guillem Jansà, David Gelmà.

Barça: Carles Grau, Alabart, Bargalló, Barroso, Joao Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Eloi Cervera.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min 4). 0-2, Ignacio Alabart (min 6). 1-2, David Gelmà (min 10). 1-3, Pau Bargalló (min 38). 1-4, Pau Bargalló (min 49).

Àrbitres: Rubén Fernández García, Nicolás Moranderia Sánchez. Faltes: 9-7.