Local

Flick, present a l’entrenament del Barça Atlètic

Acompanyat de Deco i Bojan, el tècnic alemany ha seguit l’entrenament en la setmana prèvia a l'anada de la final del play-off d'ascens

Espectador de luxe a l'entrenament del Barça Atlètic. Hansi Flick, acompanyat de Deco i Bojan, ha seguit l'entrenament del filial blaugrana aquest dimecres, en la setmana prèvia a l'anada de la final del Play-off d'ascens.

A quatre dies d'un gran partit, els de Rafa Máquez es continuen exercitant amb l'objectiu d'arribar al duel ben preparats. I és que aquest diumenge 16 de juny, el Barça Atlètic rep al Córdoba al Johan Cruyff (20 hores) en el primer partit de l'eliminatòria que determinarà qui puja a Segona Divisió.

Conscient de la important fita que està a punt d'afrontar el filial culer, Hansi Flick ha estat present en l'entrenament dels de Rafa Márquez. I és que des de fa uns dies el tècnic ja està planificant la temporada 24/25. De fet, aquest dimarts, Flick ja va trepitjar la Ciutat Esportiva per començar la preparació del curs vinent juntament amb el director esportiu, Deco. També, va ser a Colònia el cap de setmana passat recolzant a l'equip d'handbol que es va alçar campió d'Europa.

 

 

Més notícies aquí