Local

L’AJ FCB Masculí juga a Puertollano un torneig benèfic per a l’autisme

Els veterans de l’Athletic Club i l’Atlético Puertollano també van ser partícips de la jornada a benefici del programa Incluye-Tea

El passat dissabte, 15 de juny, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors va viatjar a Ciudad Real per participar al triangular benèfic “Ídolos de Leyenda”, la competició promoguda per l’Atlético Puertollano i on l’Athletic Club completava la nòmina de participants. La recaptació d’entrades es va donar al programa Incluye-Tea, dirigit a persones amb Trastorn de l’Espectre Autista i als seus familiars.

Una visita carregada d’il·lusió

A l’arribar a Puertollano, tota l’expedició de l’AJ FCB Masculí juntament amb la de la resta d’equips participants van visitar el Centre Privat d’Educació Especial Aspades-La Laguna, l’escola on el programa Incluye-Tea ha destinat els fons recaptats de les més de 2000 persones assistents a l’estadi Ciudad de Puertollano. Encapçalats pel vicepresident de l’Agrupació de Jugadors, Rafael Zuviría, van repartir regals als nens escolaritzats amb TEA que, il·lusionats i plens d’alegria, van gaudir d’una tarda que mai oblidaran.

A l’endemà, rodava la pilota

Futbolísticament, l’equip masculí de l’Agrupació va guanyar el triangular... No sense patir: va disputar dos partits seguits davant de rivals disciplinats en una matinal on es van superar els 30 graus. El debut van ser enfront un equip local, l’Atlético Puertollano, que tot i tenir algunes individualitats força perilloses, va sucumbir a la pressió a la dels blaugrana a la sortida de pilota, que van trenar bones jugades per a enfilar el partit en el primer quart d’hora amb els gols d’Alguer Brugalora, Dani Martínez i Jordi Martínez. Un penal en contra a l’últim minut de partit va permetre als locals marcar el gol d’honor.

Només 20 minuts després començava el segon i darrer partit dels culers davant d’un rival d’entitat com és l’Athletic Club de Bilbao. El conjunt basc va replegar-se amb efectivitat, gràcies a un gran plantejament ben coordinat. Va resultat un partit anivellat, on l’AJ FCB Masculí va ser més protagonista de la pilota, trepitjant en més d’una ocasió l’àrea rival sense premi. L’única oportunitat dels lleons va ser un xut llunyà perillossíssim que es va estavellar contra el travesser. Aquest resultat va permetre als blaugrana guanyar el triangular gràcies als gols a favor, ja que tant la puntuació com la diferència de gols estava empatada.

L’AJ FCB Masculí va estar representada pels jugadors Andrés Ferrés, Juanjo Carricondo, Samuel Okunowo (capità), Èric Fernández, Siscu Obón, Abraham Minero, Álvaro Gómez, Moha el Yaagoubi, Alguer Brugarola, Dani Martínez, Jordi Martínez, Jaume Llaveria, “Domi” Ureña, Joan Garcia Orti, Sergi Martínez, Víctor Colomé, Dani de Sande i Cristian Hidalgo. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Ferran Parés i l’encarregat de material, Enric Castellà.

Més notícies aquí