Local

L'Espai Barça, protagonista al cicle de debats 'Diàlegs constructius' organitzats per l'associació 'Arquitectes x l'Arquitectura'

El projecte ha estat el focus d’un col·loqui en què s’han exposat alguns dels principals detalls de l'Spotify Camp Nou, que es convertirà en una referència arquitectònica per a la ciutat i per al món

L’Espai Barça ha estat el protagonista d’un dels debats organitzats per l’associació Arquitectes x l’Arquitectura i que s’ha celebrat aquesta tarda al Recinte Modernista de Sant Pau. El futur Estadi, el seu plantejament arquitectònic i la seva integració en el barri i la ciutat han estat alguns dels focus d’un col·loqui en què han participat la vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort, i el director de l’oficina tècnica de l’Espai Barça, Lluís Moya.

Sota el nom ‘Diàlegs constructius’, Espai Barça s’han posat sobre la taula les singularitats del projecte més important en la historia del FC Barcelona, donant a conèixer i aprofundint en els aspectes més tècnics del desenvolupament de l’Espai Barça i la seva principal obra que està en curs, la de la remodelació de l’Spotify Camp Nou. Moderat pel periodista Llàtzer Moix, juntament amb Elena Fort i Lluís Moya, també hi han participat l’arquitecte Oscar Tusquets, l’empresari i ex-directiu del FC Barcelona, Gabriel Masfurroll, i l’arquitecte i urbanista Daniel Mòdol.

La vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, i el director de l’oficina tècnica de l’Espai Barça, Lluís Moya, han exposat alguns dels principals detalls de la nova llar del barcelonisme i han respost a les preguntes dels arquitectes assistents, que anaven dirigides principalment a l’evolució del projecte i millores que s’han anat incorporant, passant pel plantejament i desenvolupament de l’Espai Barça, i també els aspectes més arquitectònics. Moya ha detallat les singularitats del disseny de l’Espai Barça i la gran transformació que hi haurà a les instal·lacions del FC Barcelona al barri de les Corts. Per la seva banda, la vicepresidenta institucional del FC Barcelona, ha remarcat també la importància del projecte per al Club, i també per a la ciutat de Barcelona, i ha posat en valor la feina que s’està fent en tot el procés de construcció del futur Estadi.

De la mateixa manera la resta de ponents han exposat també els seus punts de vista d’una obra que aspira a convertir-se en un referent arquitectònic per a la ciutat de Barcelona.

Més notícies aquí