Local

Els Clàssics contra el Reial Madrid de la Lliga 2024/25 ja tenen data confirmada

El primer Madrid-Barça tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre, mentre que el duel a Barcelona tindrà lloc el 10 o 11 de maig

Ja se sap quan es jugaran els dos Clàssics de la Lliga 2024/25. El sorteig celebrat aquest dimarts 18, en què el FC Barcelona ha conegut l’ordre dels seus 38 partits de Lliga, també ha servit per conèixer quan es disputaran els dos partits més atractius de la competició i que tornaran a ser notícia arreu del món.

Sincronitza els partits del Barça en el teu calendari!
No et perdis cap enfrontament del FC Barcelona i apunta automàticament a la teva agenda virtual tot el calendari blaugrana
REGISTRA'T JA

El primer dels Clàssics de Lliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid tindrà lloc al Santiago Bernabéu el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre, en el duel corresponent a la jornada 11.

Per la seva banda, el segon dels Clàssics tindrà lloc a Barcelona el cap de setmana del 10 i 11 de maig, en el partit de la 35a jornada.

Compra entrades per als partits del Barça
No et perdis els partits que el primer equip juga a Montjuïc
Comprar ara

El 3 d’agost, Clàssic a Nova Jersey

Cal recordar que abans d’aquests dos Clàssics de Lliga també tindrà lloc un nou Madrid-Barça en territori americà. És el que es disputarà al MetLife Stadium de Nova Jersey, que té una capacitat per a 82.000 espectadors, el proper 3 d’agost. El duel s’emmarca dins la gira nord-americana que celebrarà el FC Barcelona, i que també l’enfrontarà al Manchester City i a l’AC Milan.

Ara fa un any el FC Barcelona va poder superar el Reial Madrid per 3-0 en el duel disputat a Dallas.

 

Més notícies aquí