Local

L'Agrupació de Jugadors celebra l'Assemblea General

Els socis i sòcies han aprovat la gestió de la junta corresponent al 2023, l'estat de comptes i el pressupost per al 2024

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha celebrat aquest dimarts 18 de juny l'Assemblea General. L'acte, que ha reunit una quarantena de socis i sòcies a la seu social de l'entitat, ha servit per aprovar la gestió del primer any de la junta directiva encapçalada per Juan Manuel Asensi, i també el pressupost per aquest 2024. Asensi ha estat acompanyat dels vicepresidents Pere Valentí Mora i Rafael Zuviría, i dels directius Joaquín Albaladejo, Antonio Olmo, Félix Palomares i Miguel Reina.

Suport del Club a tots nivells

En la seva intervenció, Juan M. Asensi va destacar la posada en marxa del pòdcast "Leyendas Barça al Micrófono", pel qual van passar 24 convidats entre setembre i desembre, i el suport incondicional del FC Barcelona -reflectit en un nou conveni signat recentment- tant en les iniciatives de l'Agrupació com en el compromís de finançament a través del 0,5% provinent dels jugadors i jugadores de futbol professional. A nivell intern, el president també va remarcar l'esforç de la nova junta en mantenir les principals activitats que es venien fent anteriorment, com les Folgues, els partits d'estiu o la Trobada.

Vida esportiva, social i barcelonisme

Durant l'assemblea es va fer un repàs a les activitats de l'Agrupació al llarg del 2023. En l'àmbit esportiu, més de 200 exfutbolistes del Club van participar en entrenaments i en els 49 partits jugats per l'equip masculí i femení, amb 4 compromisos fora de Catalunya. A nivell social, el Sopar Anual, les Folgues i les activitats d'oci i lleure van reunir gairebé 900 participants. Encara en l'àmbit de serveis al soci i sòcia, l'Agrupació va oferir formació en l'àmbit esportiu, anglès i va atorgar beques d'estudis per valor de 4.000 euros, a més de posar en marxa un nou servei d'assessorament jurídic. Finalment, en l'àmbit institucional, i a més del pòdcast, es va mencionar la posada en marxa d'un nou perfil a la xarxa social TikTok i l'ampliació de la web Players FC Barcelona amb els partits oficials i amistosos del primer equip entre 1899 i 1970. A més, durant el 2023 l'Agrupació va organitzar 20 activitats per a empreses a través dels projectes "Coach Values" i "Life Experience".

Més notícies aquí