Local

Ellie Roebuck, blaugrana fins al 2026

La portera anglesa signa per a les pròximes dues temporades

El FC Barcelona i Ellie Roebuck han arribat a un acord per a la seva incorporació al Barça. L’anglesa, de 24 anys, signa per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2026.

Llarga trajectòria al City

Ellie Roebuck prové del Manchester City, on hi ha jugat les últimes nou temporades pujant des del seu futbol base. L’anglesa, natural de Sheffield, ja jugat més de 100 partits amb el club citizen i també és una habitual de la seva selecció. D’entre el seu palmarès destaca una Lliga anglesa, tres FA Cup, tres FA Women’s League Cup a nivell de club i una Eurocopa, i dos Arnold Clark Cup, a més del sotscampionat al passat Mundial amb la selecció anglesa juntament amb les blaugranes Lucy Bronze i Keira Walsh.

Portera amb estil Barça

Roebuck és una portera que destaca pel seu joc de peus, així com la valentia com a tret de personalitat per superar pressions altes i buscar els espais. A més de la seva joventut, 24 anys, Ellie fa 1’74m d’alçada i acumula molts partits d’experiència tant amb les citizens com amb les Lionesses abans de fer el gran salt al FC Barcelona.

Declaracions Ellie Roebuck:

“Estic molt il·lusionada. Feia molt de temps que esperava aquesta oportunitat. Estic molt contenta d’estar aquí. Es podria dir que ara ha encaixat tot, era el moment perfecte per venir”.

“Em vull posar a priva i viure una experiència nova. No hi ha un millor lloc on fer-ho que aquí, així que estic agraïda per l’oportunitat”.

“M’agrada jugar amb la pilota als peus i aquest és l’equip perfecte per fer-ho. Els agrada tenir la possessió i jugar des del darrere, així que espero aportar el meu estil”.

Més notícies aquí