Local

La Portugal de Cancelo i João Félix, classificada

Els de Roberto Martínez han guanyat Turquia i ja tenen assegurat el bitllet per als vuitens de final de l'Eurocopa 2024 com a primers de grup

Una nova selecció amb representació blaugrana ja està classificada per als vuitens de final de l'Eurocopa 2024. Si aquests darrers dies han aconseguit el seu bitllet l'Alemanya de Gundogan i Ter Stegen i l'Espanya de Pedri, Ferran Torres, Lamine Yamal i Fermín López, ara ha estat el torn de la Portugal de João Cancelo i João Félix

I és que la selecció que dirigeix Roberto Martínez ha vençut Turquia en el segon partit de la fase de grups (0-3) i ja té assegurada la primera plaça del grup F, després de també aconseguir els tres punts contra la República Txeca (2-1) en la primera jornada. 

A falta del duel contra Geòrgia en el darrer partit d'aquesta fase de grups, Cancelo suma dues titularitats. En el primer partit contra la República Txeca va ser substituït al minut 90, mentre que contra Turquia ha disputat els primers 68 minuts. En tots dos casos ha estat substituït per l'exblaugrana Nélson Semedo.

Per la seva part João Félix encara no ha debutat en aquesta Eurocopa. Ho podria fer el proper 26 de juny, a partir de les 21 hores, contra Geòrgia, en el partit que tanca la fase de grups.

Més notícies aquí