Local

L’agenda dels vuitens de final

Un cop decidits els equips que passen a la següent ronda i els emparellaments, repassem els dies i les hores que els blaugrana tornen a entrar en acció

Punt i final a la fase de grups de l’Eurocopa 2024. I 10 dels 11 representants culers disputaran els vuitens de final de la competició, ja que només Lewandowski, amb Polònia, ha caigut eliminat. Així doncs, Gündoğan i Ter Stegen (Alemanya), Christensen (Dinamarca), Ferran Torres, Pedri, Fermín i Lamine Yamal (Espanya), João Félix i João Cancelo (Portugal) i Kounde (França) segueixen vius en el camí cap a la final de Berlín.

El proper pas seran els vuitens de final, que comencen el proper dissabte 29 de juny. A continuació, repassem l’agenda dels internacionals blaugrana:

Alemanya – Dinamarca

L’Alemanya de Gündoğan i Ter Stegen, primera del grup A amb 7 punts, es veurà les cares contra la Dinamarca de Christensen, segona del grup C amb 3 punts. El partit es jugarà el proper dissabte 29 de juny, a les 21 hores, al BVB Stadion de Dortmund.

Espanya – Geòrgia

L’Espanya de Ferran Torres, Pedri, Fermín i Lamine Yamal, primera del grup B amb 9 punts, arriba als vuitens de final com la única selecció que ha aconseguit ple de victòries a la fase de grups. Ara es veurà les cares contra Geòrgia, tercera del grup F amb 4 punts, el proper diumenge 30 de juny a les 21 hores, a Colònia.

França – Bèlgica

La França de Kounde es va classificar com a segona de grup, en aquest cas del D, amb 5 punts. Ara es veurà les cares contra Bèlgica, que ha acabat segona del grup E amb 4 punts. El partit es jugarà el proper 1 de juliol, a les 18 hores de la tarda, al Düsseldorf Arena.

Portugal – Eslovènia

També la Portugal de João Félix i João Cancelo jugarà el proper 1 de juliol, però en aquest cas a les 21 hores i al Frankfurt Arena. La selecció portuguesa ha acabat primera del grup F, amb 6 punts, i s’enfrontarà en aquests vuitens de final contra Eslovènia, que ha acabat tercera del grup C amb 3 punts.

Els altres emparellaments

A més de tots aquests enfrontaments, la resta d’emparellaments han estat: Suïssa – Itàlia (29/6, a les 18h), Anglaterra – Eslovàquia (30/6, a les 18h), Romania – Països Baixos (2/7 a les 18h) i Àustria – Turquia (2/7 a les 21h).

Més notícies aquí