Local

Oberta la venda del Passi Estadi Olímpic 2024/25 a tots els socis i sòcies fins el 30 de juny

A partir d’avui també el poden comprar els i les que no tinguin abonament a l’Spotify Camp Nou ni estiguin en llista d’espera

La totalitat de la massa social del FC Barcelona pot adquirir el Passi Estadi Olímpic per a la temporada 2024/25 a partir de les 10 hores d’avui, divendres 28 de juny. I és que la venda s’ha obert també als socis i sòcies que no tenen abonament a l’Spotify Camp Nou i no estan en llista d’espera. De moment, s’han superat els prop de 18.000 passis venuts la temporada passada. La venda es tancarà el pròxim diumenge, 30 de juny, a les 23:59 hores.

Han tingut prioritat els socis i sòcies que el curs passat van comprar el passi, pels qui es va obrir la venda el 10 de juny, i els abonats a l’Spotify Camp Nou que no el van comprar, que han tingut l’oportunitat de fer-ho des del dilluns 17 de juny. Els socis i sòcies en llista d’espera ho poden fer des d’aquest dimarts, 25 de juny.



Els socis i sòcies que adquireixin el Passi Estadi Olímpic Lluís Companys tindran l'entrada garantida a tots els partits amb la prèvia confirmació d'assistència. El passi donarà dret a assistir únicament als partits oficials del primer equip de futbol del Club que se celebrin en aquesta instal·lació durant el primer període de la temporada 2024/25. Concretament els partits corresponents a la primera volta del Campionat Nacional de Lliga EASports i els partits corresponents a l’anomenada “fase Lliga” de la UEFA Champions League.

És important recordar que es mantindrà en suspens la condició d’abonat a l’Spotify Camp Nou durant la temporada 2024/25, fins al moment que sigui possible la celebració de partits en aquesta instal·lació amb l’aforament complet. Durant aquest període de suspensió, el socis i les sòcies no hauran de pagar la quota de l’abonament 2024/25, però sí la quota de soci/sòcia.  

Per altra banda, en la temporada 2024/25 el servei de Seient Lliure no estarà disponible a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Tots els abonats i abonades acumularan l’import fins que es torni a disposar d’abonament a l’Spotify Camp Nou en el seu format definitiu amb aforament al 100%. L’import acumulat no es descomptarà, en cap cas, de l’import de compra del passi de la temporada 2024/25.

Més notícies aquí