Local

Juliano Belletti, nou entrenador del Juvenil A

L’exjugador brasiler i llegenda del Club que, actualment, era el tècnic assistent del Barça Atlètic, dirigirà l’equip juvenil el curs 2024/25

Juliano Belletti serà el nou entrenador del Juvenil A del FC Barcelona aquesta temporada 2024/25. L’exjugador brasiler i llegenda del Club que, actualment, era el tècnic assistent del Barça Atlètic, dirigirà l’equip juvenil. Serà el primer tècnic brasiler de la història del Club. Fran Sánchez, que torna al Club, serà el seu segon.

No serà nou el pas de Belletti pel Juvenil A, que la temporada passada es va incorporar com a tècnic assistent des de l’inici de la pretemporada fins l’aturada de Nadal abans d’incorporar-se al filial blaugrana. Ara, però, el repte serà com a primer tècnic per continuar amb la formació de jugadors i continuar agafant experiència a les banquetes. Cal recordar que, abans del seu retorn al Club com a tècnic assistent, Juliano Belletti va ser entrenador assistent al primer equip del Cruzeiro EC, i des del setembre del 2022 fins al juny del 2023 va ser l’entrenador de l’equip Sub-20 del Sao Paulo FC.

Amb la confirmació de Belletti com a tècnic del Juvenil A, el Club ja té confirmada tota l’estructura dels entrenadors del Futbol Formatiu per a la temporada 2024/25.

Aposta per la continuïtat 

Futbol 11

De cara a la temporada 2024/25 no hi haurà cap canvi a les banquetes del Futbol 11 del Futbol Formatiu del FC Barcelona. Pol Planas continuarà com a tècnic del Juvenil B, i tindrà a Eric Campos, de segon. 

Al Cadet A, Arnau Blanco en continuarà sent el primer entrenador i estarà acompanyat de Cesc Bosch, com fins ara. David Sánchez seguirà sent el tècnic del Cadet B, amb Joan Pons, com a segon. 

Pel que fa als equips infantils, l’Infantil A, que canvia de denominació a Sub-14, el continuarà dirigint Pere Olivé, amb Enric Daví, de segon, i competirà a la Lliga Divisió d’Honor Sub-14. L’Infantil B, que es denominarà Sub-13, estarà dirigit per Jordi Poma, amb Cristian López, de segon, i competirà a la Lliga Divisió d’Honor Sub-13. Tot això després de la nova reestructuració de la FCF, al dividir les categories per edats i que ja va iniciar el curs passat al futbol 7 i enguany ha aplicat als equips infantils.

A més, cal destacar que el Sub-12 A i Sub-12 B, que actualment militaven a la Lliga Aleví Sub-12 Preferent i Lliga Aleví Sub-12 Primera Divisió respectivament, la temporada vinent s’ajuntaran i seran un mateix equip, denominat Sub-12, que competirà a la Lliga Infantil Sub-13 de Primera Divisió i que estarà dirigit per Juanan Gil, i tindrà com ajudant a Adrià Monràs.

Futbol 7

Amb la creació de l’equip Sub-12 que competirà al Futbol 11, el Futbol Formatiu del FC Barcelona ha hagut de reestructurar també els equips del futbol 7, així com també a les Lligues on competiran el curs vinent. D’aquesta manera els equips competiran una categoria superior respecte la temporada passada.

El Sub-11 A continuarà dirigit per Jordi Pérez i tindrà com a segon a Sergi Borrallo, que aquest curs havia estat segon al Sub-12 B. Iban Tey que fins ara dirigia el Sub-12 B, el proper curs serà l’entrenador del Sub-11 B, i tindrà com a segon a Albert Moratalla, que continuarà fent la mateixa tasca que fins ara.

Pel que fa als equips Sub-10, Pol Combellé en serà el tècnic del Sub-10 A, i estarà acompanyat d’Enric Monros, que continuarà fent la mateixa tasca. El Sub-10 B el dirigirà Dani Segovia, fins ara tècnic del Sub-11 B, i matindrà com a segon a Eladi Gallego. 

L’equip Sub-9 A estarà entrenat per Mario Jordano, com a primer, i Albert Batalla, com a segon, que fins ara tots dos dirigien el Sub-10 B amb els mateixos rols. Per la seva banda, l’equip Sub-9 B l’entrenarà Albert Ametller, que fins ara dirigirà el Sub-9 A, juntament amb Miquel Llorens, de segon, que segueix el mateix camí. 

Per últim, per tal d’adaptar-se a les noves categories i nomenclatures de la FCF, el Futbol Formatiu del FC Barcelona ha decidit crear un nou equip Sub-8, i tindrà el Sub-8 A i el Sub-8 B. 

Pel que fa al Sub-8 A, estarà dirigit per Àlex Fernández, que fins ara era el tècnic del Sub-9 B, i tindrà com a segon a Pol Castellà, que continuarà fent les mateixes funcions. Per últim, el Sub-8 B, de nova creació, estarà entrenat per Paco Revert, que fins ara dirigia l’únic equip Sub-8, i tindrà com a segon a Alexandre Miguel, que fins ara era el segon del Sub-9 B.

Més notícies aquí