Local

Nou jugadors finalitzen contracte al Barça Atlètic

Pau Víctor, Moha, Pelayo, Marc Vidal, Naim, Cuéllar, Iker Goujon, Josep Cerdà i Saïdou Bah acaben contracte aquest 30 de juny

Els jugadors Pau Víctor, Moha, Pelayo, Marc Vidal, Naim, Cuéllar, Iker Goujon, Josep Cerdà i Saïdou Bah acaben contracte aquest 30 de juny i seran baixa per al Barça Atlètic. D’aquesta manera, posen el punt i final a les seves etapes al filial del FC Barcelona.

El Club els agraeix la seva dedicació i professionalitat durant tot aquest temps i els desitja molta sort en el futur tant en l’àmbit esportiu com personal.

El 'mercato' del Barça
Segueix els moviments de totes les seccions Club en aquest mercat de fitxatges
SEGUEIX-LO AQUÍ

Fi de cessions

Pau Víctor, Moha, Marc Vidal, Naim i Cuéllar retornen als seus clubs d’origen després de realitzar una gran temporada amb el Barça Atlètic.

Pau Víctor s’ha erigit com el pitxitxi de la categoria amb 20 gols, que han servit per portar al filial blaugrana a lluitar per l’ascens fins l’últim partit de la final del Play-off. El davanter de Sant Cugat del Vallès ha disputat un total de 39 partits.

Moha i Marc Vidal, cedits pel FC Andorra, han estat dos dels capitans de l’equip sent una part molt important del Barça Atlètic aquesta temporada, exercint el paper de líders. Moha ha disputat un total de 40 partits, en tots ells titulars, i ha marcat dos gols, mentre que Marc Vidal ha disputat un total de 25 partits.

Cuéllar, per la seva banda, torna al CD Lugo després de la cessió amb el Barça Atlètic on ha disputat 27 partits i ha fet un gol.

Naim que va arribar al mercat d’hivern cedit pel Leganés, finalitza cessió després de disputar 16 partits i marcar quatre gols, sent una peça important fins que es va lesionar abans dels Play-off.

Fi a l’etapa de blaugrana

Pelayo Fernández finalitza la seva etapa com a culer després de 5 temporades al Futbol Formatiu. El central asturià va arribar al Club l’estiu del 2019 al Juvenil B procedent del CD Quirinal. Després de dues temporades al Barça Atlètic, amb qui aquesta última temporada ha jugat 18 partits, posa punt i final.

Fi de contracte

Iker Goujon no seguirà vestint de blaugrana després d’aquesta temporada. El davanter de Tarragona no ha tingut sort amb les lesions i no ha pogut gaudir de molts minuts aquest curs. Tot i això, ha pogut disputar cinc partits i ha fet un gol.

Retorn de cessió i fi de contracte

Josep Cerdà i Saïdou Bah, per la seva banda, retornen de les seves cessions a la Ponferradina i el CD Badajoz respectivament, i finalitzen contracte amb el Club blaugrana.

Cerdà va arribar al Barça el curs 2019/20 procedent del Constància al Juvenil B, i després de cinc anys posa punt i final a l’etapa com a blaugrana. Saïdou Bah va arribar la temporada 2011/12 sent Benjamí de primer any i després de realitzar tota l’etapa formativa al FC Barcelona, després de dues cessions consecutives a l’Olot i el CD Badajoz, el jugador tanca la seva etapa com a culer.

Més notícies aquí