Local

L'equip de VALORANT disputarà la final de la lliga i el de League of Legends dues jornades presencials.

Després de vèncer per 3-2 a l'actual campió de la VALORANT Rising Spain, KPI Gaming, els jugadors capitanejats per VORWENN es veuran les cares amb UCAM Esports a la final presencial a la capital de la Comunitat Valenciana.

El Barça s’enfronta aquest dissabte, a l'Open World Now València, a la UCAM Esports en la final de la VALORANT Rising Spain: MediaMarkt x Intel (17:00 al canal oficial de la LVP). Aquesta serà la primera final que disputarà l'equip de VALORANT, després de caure en primera ronda als play-off de la temporada de primavera.

 

El rival

 

L'UCAM Esports de Manuel "THINKII" Martínez arriba a la final després de superar a l'amfitrió Ramboot Club a les semifinals per un contundent 3-0. L’equip de Múrcia compta amb un equip experimentat en el qual destaquen jugadors com Olizera, Flickless o Famsii, entre d'altres. Aquesta temporada blaugranes i murcians s’han vist les cares en dues ocasions: 13-3 a l'anada pels de Barcelona i 5-13 a la tornada favorable al conjunt universitari.

 

El Barça

 

Arriba a la final de la VALORANT Rising Spain MediaMarkt Intel després de vèncer per la mínima als actuals campions de la màxima competició nacional, KPI Gaming, amb un 3-2. Els de Lucas Rojo van mostrar la seva millor versió, amb un Jakob "MANIEK" Mankowsk imparable, per derrotar a un dels millors equips del panorama competitiu europeu fora de la màxima competició continental. 

Podeu reviure la semifinal de forma íntegra al canal de Twitch del Futbol Club Barcelona.

 

 

Dues jornades que poden valdre el passi a Europa

 

Per altra banda, l'equip de League of Legends arriba a València situats en segona posició de la Superliga (9-3) i a només una victòria del líder, Ramboot Club. L'equip de Jandro Fernández-Valdès aspira a tancar el cap de setmana amb un parcial de dues victòries a zero per poder assegurar el TOP 6 i, com a conseqüència, la classificació al "Last Chance Qualifier" del EMEA Masters. 

El cap de setmana començarà a les 22:00 de divendres amb un partit contra l'UCAM Esports (7-5), rival directe dels blaugranes que buscaran escorçar distàncies en la lluita pel top 2 que dona accés al "Main Event" de l'EMEA Masters. Dissabte serà el torn de la jornada matinal, amb un partit a les 12:00 que enfrontarà a l'equip barceloní amb l'equip de Saragossa Zeta Gaming (3-9). La situació de l'equip aragonès els força a guanyar si no es volen veure sentenciats a haver de disputar la fase de descens al final de temporada, mentre que els blaugranes ja han deixat enrere els fantasmes de la temporada de primavera i estan pensant en el títol nacional i la classificació a Europa.

Podreu seguir ambdues jornades al canal oficial de la LVP.

 

 

 
Més notícies aquí