Local

Un camí cap a l'esperança

Un jove colombià troba a la Barça Academy Austin la solidaritat dels seus companys

Els Estats Units és un país on el futbol cada vegada té més força i molts joves viatgen al país per trobar millors oportunitats a nivell esportiu. Aquest és el cas del Gabriel, un noi de Colòmbia que va viatjar cap al nord buscant un futur millor tant per a ell com per a la seva família. El Gabriel va anar a parar a Austin (Texas) i la Barça Academy Austin el va rebre amb els braços oberts pel seu talent futbolístic però també pel seu tarannà com a persona. 

Com a premi per la seva disciplina i l’esforç, el noi va viatjar fins a Arizona després de ser seleccionat per a les proves que va fer la Barça Academy Residency Arizona. Allà va aconseguir una beca per participar la temporada vinent amb el seu equip a la MLS Next, competició que engloba els millors equips dels Estats Units. El Gabriel va fer una gran actuació i va rebre una beca per part de la Barça Academy Residency Arizona. 

Solidaritat dels seus companys

Malauradament, el dia que els seus pares signaven el contracte, el jugador va patir una greu lesió a l’ull durant un entrenament i va haver d’estar-se diverses setmanes sense poder entrenar-se amb problemes de visió. Les despeses mèdiques en què van incórrer no estaven incloses dins de l’assegurança mèdica i va generar una situació molt complexa per a la família. En aquell moment, les famílies dels seus nous companys van decidir ajudar-los a pagar les despeses mèdiques produïdes a l’ull per afavorir la seva recuperació. Aquest gest per part dels seus companys és el que demostra més que mai que l’esport genera uns valors d’humilitat i treball en equip que permeten resoldre moltes situacions inesperades. 

 

Més notícies aquí