Local

Així serà la primera setmana de la pretemporada del FC Barcelona

El primer equip tornarà a l’activitat aquest dimecres 10 i completarà un total de set entrenaments fins diumenge

S’acaba l’espera. Cada cop falta menys perquè el Barça 2024/25 es posi en marxa i comenci a preparar una temporada que, de manera oficial, arrencarà el 17 d’agost amb el partit de Lliga a Mestalla. Aquest dimecres 10, doncs, donarà inici l’era Hansi Flick.

Com és habitual, la pretemporada culer arrencarà amb les tradicionals proves mèdiques i físiques, que es duran a terme entre el dimecres 10 i el dijous 11. A les tardes de tots dos dies també hi ha programats els primers entrenaments de l’estiu.

Vine als primers partits a l'Estadi Olímpic!
No esperis més i dona suport a l'equip en els primers duels de la temporada a casa
COMPRA ARA

Divendres i diumenge, doble sessió

La primera doble sessió d’entrenaments arribarà divendres, mentre que dissabte el primer equip s’exercitarà només pel matí. Diumenge tindrà lloc una nova doble sessió, que permetrà tancar la setmana amb un total de set entrenaments.

Cal recordar que la preparació culer es durà a terme a Barcelona fins al dia 28 de juliol, dia en què el primer equip es desplaçarà als Estats Units per iniciar una gira nord-americana que inclourà els tres primers amistosos de l’estiu contra el Manchester City, el Reial Madrid i l’AC Milan.  

Més notícies aquí