Local

Completat el primer dia, amb doble sessió d'entrenaments

Els jugadors disponibles han fet les primeres dues sessions sota les ordres de Hansi Flick, en el seu primer dia dirigint l'equip a la Ciutat Esportiva

Ara sí que sí, la temporada 2024/25 ha donat el tret de sortida. Els jugadors disponibles han completat el primer entrenament de la pretemporada sota les ordres del nou tècnic blaugrana Hansi Flick.

 

Després de passar aquest dimecres les revisions mèdiques i físiques pertinents, aquest dijous han retornat els entrenaments amb una sessió matinal celebrada al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els jugadors que hi han participat han estat els mateixos que van passar els reconeixements mèdics, mentre que Balde, Julián Araujo, Gavi i Frenkie de Jong han continuat amb el seu procés de recuperació.

Un retorn amb doble sessió

La jornada de treball, però, no ha acabat aquí. A les 18 hores els futbolistes han tornat a exercitar-se en una segona sessió d'entrenament que ha tingut lloc en el mateix Camp Tito Vilanova i que ha servit per a posar el punt final al primer dia del Barça 24/25.

 

Més notícies aquí