Local

Confirmats tres horaris més de partits de Lliga

Ja es coneixen el dia i l'hora dels partits de les jornades 2, 3 i 4 de la competició domèstica

Amb la pretemporada ja començada, la competició domèstica també comença a agafar forma. Després de confirmar el calendari de lliga i conèixer l'hora i el dia del primer rival dels blaugranes, ara ja se saben els següents tres partits més.

El dissabte 24 d'agost, el primer partit a casa

El Barça iniciarà la Lliga a Mestalla en un duel contra el València el dissabte 17 d'agost a les 21.30 hores. Ara bé, una setmana després el conjunt de Hansi Flick inaugurarà la temporada davant de la seva afició amb un duel d'alçada contra l'Athletic Club.

L'Estadi Olímpic tornarà a obrir les portes el dissabte 24 d'agost a les 19.00 hores en el partit corresponent a la segona jornada de Lliga.

Vine als primers partits a l'Estadi Olímpic!
No esperis més i dona suport a l'equip en els primers duels de la temporada a casa
COMPRA ARA

Jornada intersetmanal a Vallecas

Només tres dies després, els culers viatjaran a Madrid per enfrontar-se al Rayo Vallecano en la primera jornada entre setmana de la competició 24/25. Serà el dimarts 27 d'agost a les 21.30 quan madrilenys i barcelonins s'enfrontaran en el duel corresponent a la jornada 3.

Tanquen l'agost a l'Estadi Olímpic

El Barça posarà punt final a un agost intens amb un nou enfrontament a casa. En un horari poc habitual, els de Hansi Flick jugaran contra el Valladolid el dissabte 31 d'agost a les cinc de la tarda.

Més notícies aquí