Local

El calendari de l’Eurolliga 2024/25

L'afició culer ja pot reservar-se les dates per gaudir del millor bàsquet europeu i comprar les seves entrades

Els seguidors i les seguidores del Barça de bàsquet ja poden agafar el calendari i subratllar en vermell els partits del conjunt de Joan Peñarroya a l’Eurolliga 2024/25. També es poden comprar les entrades, perquè ja han sortit a la venda

Compra ja les teves entrades per als partits d'Eurolliga
Gaudeix d'una temporada 24/25 apassionant al Palau Blaugrana i no et quedis sense les teves entrades
COMPRA D'ENTRADES

Cal recordar que l’organització de la competició va publicar el 15 de juliol l’ordre de les 34 jornades de la fase regular, amb els punts a destacar següents:

  • La competició començarà el 3 d’octubre a Lituània, amb la visita a la pista del Zalgiris Kaunas.
  • El Barça jugarà la majoria dels seus partits com a local a les 20.30 hores.
  • Els primers partits al Palau seran en la segona i la tercera jornada, en què rebrà les visites de l’Alba de Berlín i del Mònaco (11 i 16 d’octubre).
  • El Clàssic contra el Reial Madrid serà el divendres 29 de novembre, en la dotzena jornada i en una data que coincideix amb el 125è aniversari de la Fundació del FC Barcelona. El partit a Madrid serà el 27 de febrer, en el duel corresponent a la 27a jornada.
  • Durant el Nadal, el Palau acollirà el darrer partit del 2024 el 27 de desembre, rebent la visita de l’Estrella Roja.
  • I el primer partit del 2025 serà el 3 de gener, a la pista del París Basketball. El nouvingut equip visitarà el Palau per primera vegada el divendres 15 de novembre.
  • Hi haurà un total de vuit setmanes amb doble jornada (dues al Palau, dues amb dos partits a domicili i quatre amb partits al Palau i a domicili).
  • La fase regular s'acabarà el divendres 11 d’abril jugant a casa davant la Virtus Segafredo de Bolonya i llavors la màxima competició continental continuarà amb el play-in, el play-off i la Final Four.
Fes-te ara amb els packs de bàsquet per a la temporada 2024/25!
Gaudeix d'un gran descompte per l'aquisió de lots d'entrades per a l'Eurolliga o la Lliga Endesa
COMPRA ARA
Més notícies aquí