Local

Obert el formulari per a la Llotja Oberta del primer equip de la temporada 2024/25

Ja poden inscriure’s els socis i sòcies del FC Barcelona que vulguin veure el Barça des d'un lloc privilegiat i viure una experiència única, a la Llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Com la temporada passada, el FC Barcelona dona l'oportunitat als seus socis i sòcies de més de 16 anys de gaudir d’un partit del primer equip des de la Llotja Presidencial de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Qui hi estigui interessat s’haurà d’inscriure al web del Club, entre avui, 22 de juliol, i el pròxim 30 d’agost, a les 19 hores.

 

El formulari s’obre el 22 de juliol per cobrir les places dels partits corresponents a la primera volta de la competició de “Lliga Espanyola de 1a Divisió”. Si la demanda supera les places disponibles, les peticions entraran en un sorteig que se celebrarà davant de notari. El sorteig determinarà el partit que podran veure els socis i les sòcies.

Els requisits per inscriure’s a la Llotja Oberta són els següents:

  • Ser més gran de 16 anys
  • Tenir la quota de soci pagada
  • Tenir el carnet renovat amb la fotografia
  • No haver estat sancionat pel Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència

En els partits assignats de Llotja Oberta, hi haurà cinc persones guanyadores que poden venir amb un acompanyant. El Club es posarà en contacte amb els qui guanyin per informar del premi i comunicar el partit al qual podran assistir. 

Més notícies aquí