Local

Entrades per a penyes amb un 35% de descompte per al Gamper

El partit es disputarà el dilluns 12 d’agost contra l’AS Mònaco, en el que serà el primer partit de la temporada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

L’AS Mònaco serà el rival del FC Barcelona en la 59a edició del Trofeu Joan Gamper que servirà com a presentació del nou Barça de Hansi Flick davant l’afició. Els Rouge et Blanc obriran la temporada dels blaugranes com a locals a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, en un partit que tindrà lloc el 12 d’agost a les 20 hores i que també serà retransmès en directe a través de Barça One.

D’aquesta manera, els subcampions de la passada Ligue 1 es convertiran en el darrer rival de la pretemporada per als culers abans de l’inici de la competició oficial, a València, el 17 d’agost, després d’haver disputat també tres partits amistosos als Estats Units.

Les penyes oficials del FC Barcelona podeu comprar les vostres entrades per al Trofeu Joan Gamper amb un 35% de descompte.

Quart Gamper a Montjuïc amb gust de 125

La 59a edició del Gamper serà la quarta de l’equip blaugrana que tingui lloc a la muntanya de Montjuïc després de les edicions de 1990, 1996 i la de la temporada passada. Aquest any, el Trofeu Joan Gamper tindrà una significació especial per ser la presentació de l’equip davant l’afició en l’any en què el Club complirà el seu 125è aniversari.

Més notícies aquí