Un anunci carregat de llegendes

Un anunci carregat de llegendes

Ronaldinho, Andrés Iniesta, Carles Puyol, Hristo Stoitxkov i Pau Gasol han participat en la gravació que presenta la nova equipació

No són noms qualsevol. Ronaldinho, Andrés Iniesta, Carles Puyol, Hristo Stoitxkov i Pau Gasol, cinc llegendes de la història del FC Barcelona, han estat els encarregats de presentar, a través d’un vídeo, la nova primera equipació corresponent per a la temporada 2024/25. 

El crac brasiler, culer entre el 2003 i el 2008, és la primera de les cares conegudes en aparèixer al vídeo. Ronaldinho va retornar el somriure al barcelonisme després d’uns anys complicats en què el Club va assolir pocs títols. Amb ell sobre la gespa, el Barça va revifar i va iniciar un cicle daurat que tindria com a punt àlgid la Champions del 2006 a París, pas previ a tres Champions més que arribarien a les vitrines del Club durant la dècada següent, però ja sense Ronaldinho a l’equip.

Dos dels que sí que viurien en primera persona les Champions del 2009 i del 2011 -i també la ja mencionada del 2006- són Andrés Iniesta i Carles Puyol, que també tenen dos moments destacats en el vídeo de la nova equipació. El manxec, que també guanyaria la Champions del 2015, protagonitza el divertit moment de la croqueta, que també era un dels seus gestos tècnics favorits. Puyol, per la seva banda, és l'encarregat de tancar el vídeo.

iniesta

Amb Ronaldinho, Puyol i Iniesta estan representades quatre de les cinc Champions de la història del Barça. Amb Hristo Stoitxkov es cobreix la primera, la de Wembley el 1992, en el que va ser la culminació d’un Dream Team inoblidable liderat per Johan Cruyff.

El jugador búlgar, amb un reconegut sentiment d’estima cap a Catalunya i el Barça, comparteix pantalla amb Pau Gasol, protagonista de la primera Eurolliga del bàsquet blaugrana el 2003, en l’spot de la nova equipació. Tots dos apareixen en una videotrucada amb Balde, una de les joves promeses del primer equip.

15 jugadors dels primers equips masculins i femenins

A l’spot de la nova equipació no només surten jugadors històrics. També apareixen un total de 9 jugadors dels primers equips actuals, tant masculins com femenins. A banda de Balde, hi surten Pedri, Lamine Yamal, Pau Cubarsí, Raphinha, Gavi, Lewandowski, Araujo i Fermín per part masculina i Alexia, Aitana, Rölfo, Mapi, Vicky i Engen per part femenina. Una constel·lació d’estrelles per a una samarreta que vol la pilota i que vol tocar el cel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut