Local

El bàsquet formatiu blaugrana consolida el seu grup d’entrenadors

El cos tècnic dels diferents equips del bàsquet formatiu blaugrana tenen la plena confiança del club i continuaran formant jugadors durant el curs 2024/25

Després d’una temporada 2023/24 amb un balanç excel·lent, el grup d’entrenadors del bàsquet formatiu blaugrana manté la plena confiança del Club per continuar entrenant i formant jugadors dia a dia. La secretaria tècnica continua sota la responsabilitat d’Alex Terés -al càrrec des de l’estiu del 2022-, amb Alfons Alzamora com a coordinador.

El Barça Atlètic i l’equip Júnior continuaran sota les indicacions de Carlos Marín. L’únic canvi de l’estiu es produeix en el grup d’entrenadors assistents del Barça Atlètic, amb la sortida de Sergio Vera i l’arribada de Joan Florit. Completen el grup Àlex Rodríguez, Edu Perea i Álvaro Salinas.  

L’entrenador del Cadet A continuarà sent Álvaro Salinas, amb David Anglada i Arnau Calsapeu com a entrenadors ajudants. I al Cadet B hi ha Manel Muñiz, amb Aleix Vindel i Arnau Calsapeu d’assistents. 

Oriol Barrera és l’entrenador de l’Infantil A, formant equip amb David Molins i Adrià Cantón, mentre que Edu Perea és el responsable de l’Infantil B, amb Roger Aznar com a entrenador ajudant. 

Els més joves de la casa, que competeixen amb l’Infantil C i el Mini son entrenats per Aleix Concernau i els ajudants Alejandro Vallina i Andreu Blanquer. 

Cal recordar que la temporada al bàsquet formatiu va acabar amb un registre de rècord, aconseguint tots els títols possibles als Campionats de Catalunya i d’Espanya Mini, Infantil, Cadet i Junior. Després de les merescudes vacances, els equips tornaran a exercitar-se a partir del 19 d’agost per afrontar un curs ple de reptes i amb el clar objectiu d’aconseguir que els joves esportistes siguin millors jugadors al mes de juny del 2025. 

Més notícies aquí