Local

Finalitza la vinculació de Michael Caicedo amb el Barça

L’escorta mallorquí, que va arribar en etapa de Cadet, acaba la seva relació contractual amb el Club

Michael Caicedo no seguirà al Barça la temporada 2024/25. El Club i el jugador han arribat a un acord per a la finalització del seu vincle contractual. El Club li desitja molta sort en el futur, tant en l’aspecte personal com professional. 

Caicedo, que va arribar al Club en l’etapa de Cadet B, va debutar amb el primer equip amb 17 anys, l’octubre del 2021, a la pista del Bàsquet Manresa. Abans de la seva primera cessió al Covirán Granadael curs 22/23, va disputar un total de 21 partits a la Lliga Endesa i 11 a l’Eurolliga. Aquesta temporada, després de superar una inoportuna lesió al cinquè metatarsià del peu dret que el va tenir tres mesos de baixa, va marxar cedit al Bàsquet Girona, on ha disputat sis partits.

Al bàsquet base blaugrana va ser un jugador molt destacat aconseguint el Campionat d’Espanya júnior del 2021, en què va ser l'MVP del campionat. També va protagonitzar grans actuacions en el Next Generation Tournament de l’Eurolliga 2021, on va arribar a formar part del millor cinc de la competició.

Més notícies aquí