Local

El Barça Atlètic 2024/25 es posa en marxa

Les tradicionals proves mèdiques i físiques donen el tret de sortida a la pretemporada del filial blaugrana

El Barça Atlètic 2024/25 ja està en marxa. Després de les vacances estiuenques el filial blaugrana ha tornat aquest dilluns al matí a la feina amb les tradicionals proves mèdiques.

Tenint en compte que la majoria de jugadors del Barça Atlètic han començat la pretemporada amb el primer equip sota les ordre de Hansi Flick, el filial ha iniciat aquest dilluns el curs amb 20 jugadors entre els quals també s’han incorporat juvenils: Edu Sánchez, Pocho, Biel Vicens, Joan Anaya, Rubén Cantero, Álvaro Cortés, Pau Prim, Juan Hernández, Albert Navarrro, Aron Yaakobishvili, Brian Fariñas, Eder Aller, Eman Kospo, Dani Ferrer, Arnau Pradas, Guillem Víctor, Landry, Leo Saca, Adrián Guerrero i Pedro Fernández, a més, dels lesionats Percan i Aleix Garrido.

Anàlisi de sang i orina, proves cardiològiques, podologia, composició corporal i dentista han estat les activitats que han dut a terme aquest dilluns al matí els jugadors del filial blaugrana. 

Primera sessió d'entrenament

Un cop superades les proves mèdiques, el Barça Atlètic ha realitzat la primera sessió d'entrenament d'aquesta pretemporada 2024-25. L'entrenament ha estat dirigit per Albert Sánchez, actual segon entrenador del filial blaugrana. La sessió ha constat d'una primera part de força al gimnàs i després al camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sessió ha comptat amb els 20 jugadors que han passat la revisió mèdica aquest matí.

L'equip s'entrenarà aquest dimarts en doble sessió, a les 9:30h i a les 18:30h. Dimecres, sessió matinal a les 9:30h, mentre que dijous es repetirà la doble sessió. Divendres i dissabte l'equip s'entrenarà en sessió matinal i diumenge a la tarda l'equip posarà rumb a la Vall d'en Bas per iniciar l'stage fins el 4 d'agost. 

 

Més notícies aquí