Local

Ampliació de contracte de Bernal

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el migcampista, encara en edat juvenil, per adequar el seu contracte després d’una primera temporada en dinàmica de Barça Atlètic

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Marc Bernal per a l’adequació del seu contracte, que el vincula al Club fins al 30 de juny del 2026, quan tancarà l’etapa juvenil. El migcampista català va renovar el seu contracte quan va fer el salt a juvenil, i ara veu ampliada la seva vinculació després d’una primera temporada en dinàmica de Barça Atlètic. Actualment està fent la pretemporada amb el primer equip, sota les ordres de Hansi Flick.

Quedarà pendent l’acte oficial de signatura del seu nou contracte.

Protagonisme al Barça Atlètic

Tot i ser juvenil de primer any, Bernal es va convertir la pasada temporada en un jugador molt important del Barça Atlètic. Sota les ordres de Rafa Márquez, el migcampista català va disputar un total de 31 partits amb el filial blaugrana, 27 d’ells com a titular, i va marcar dos gols. Casualment, els dos gols van ser en un mateix partit, en la victòria al camp del Sestao River (1-3).

Bernal va arribar al Club l’estiu del 2014 procedent del Gimnàstic Manresa per incorporar-se al Prebenjamí, la primera categoria del Club. Per tant, ha completat tota l’etapa formativa al FC Barcelona. Temporada rere temporada ha anat creixent a la posició de pivot, fins a convertir-se en un jugador clau del filial tot i ser encara juvenil.

Més notícies aquí