Local

Així és la pretemporada del Barça Atlètic

El filial blaugrana farà una estada a la Vall d’en Bas entre el 28 de juliol i el 4 d’agost, i disputarà un mínim de cinc partits amistosos abans de l’inici de curs oficial

El Barça Atlètic 2024/25 ha arrencat aquesta setmana la pretemporada del nou curs, amb les habituals proves mèdiques i les primeres sessions d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb l’activitat iniciada, i a l’espera de saber qui serà el nou entrenador, el filial blaugrana ja té perfilada com serà la pretemporada.

Els blaugrana continuaran entrenant-se a Sant Joan Despí durant el que resta de setmana, i el diumenge a la tarda l’equip es desplaçarà a la Vall d’en Bas. Allà, l’equip farà una estada de preparació d'una setmana al Royalverd Training Center, com ha fet els darrers anys.

Cinc amistosos programats

Durant l’estada a la Garrotxa, el Barça Atlètic disputarà els dos primers partits amistosos, tots dos a porta tancada a les instal·lacions de Royalverd. El primer serà el dimarts 30 de juliol (18.30 hores) contra el FC L’Escala, i uns dies més tard, el dissabte 3 d’agost (18.30 hores), el rival serà el CE Sabadell. El diumenge 4 es posarà el punt final a la setmana de preparació i l’equip tornarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per continuar entrenant-se.

Ja a casa, els següents amistosos seran el dissabte 10 d’agost (19 hores) contra el CE l’Hospitalet i el dimarts 13 (19 hores) contra la UE Cornellà, tots dos a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’últim partit de preparació es disputarà el dissabte 17 d’agost contra la UD Eivissa (19 hores), en aquest cas a l’Estadi Johan Cruyff.

Les cinc setmanes de pretemporada conclouran amb l’inici de la Lliga de Primera Federació, que serà el cap de setmana del 24 i 25 d’agost. De fet, el Barça Atlètic va saber el calendari de la competició aquest dimarts. El filial blaugrana estrenarà la Lliga a casa contra el Real Unión de Irun.

Consulta el calendari complet de Lliga aquí.

Més notícies aquí